/ انتقال مطالب کاربر حذف شده به یک کاربر جدید
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
تبلیغات شما وندا هاست
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

مقاله: انتقال مطالب کاربر حذف شده به یک کاربر جدید

    1. انتقال مطالب کاربر حذف شده به یک کاربر جدید

      انتقال مطالب کاربر حذف شده به یک کاربر جدید

      سلام خسته نباشید !
      من تو انجمن یه مدت پیش یه کاربر رو بطور کامل حذف کردم الان دوباره با یه یوزر دیگه عضو شده .

      میخواستم بپرسم میشه پست ها و تشکرهای اون یوزری که حذف کردم رو به این یوزر جدید میشه انتقال داد یا نه ؟؟؟ ممنون میشم کمکم کنید .
      چنانچه این مطلب مورد پسند شما واقع شده بر روی کلیک کنید .

      کاربر زیر پست omidzar15 را پسندیده است:


  1. #2
    AmirHoss3in آنلاین نیست.
    AmirHoss3in
    مدير بازنشسته
    945نوشته1,402مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    90
    پسندیده است
    672 پست
    بلاگ
    2 پست
    میزان امتیاز
    1413
    www.webmasterpro.ir
    درود

    اولا دقت کردید که تو کدوم بخش سوال پرسیدید ؟ سوالات باید در بخش پشتیبانی انجمن شما پرسیده بشه !

    بسته شد !!
    ? should write somethin

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی