/ ارور موقع آپلود عکس شخصی و آواتار
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
تبلیغات شما وندا هاست
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: ارور موقع آپلود تصویر پروفایل و آواتار

  1. #1
    majid6 آنلاین نیست.
    majid6
    کاربر سايت
    59نوشته5مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    شماره عضویت
    4951
    پسندیده است
    37 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    15
    No Set

    ارور موقع آپلود تصویر پروفایل و آواتار

    موقع آپلود تصویر پروفایل و آواتار این ارورو میده:

    Warning: Declaration of vB_Image_Magick::fetch_image_info() should be compatible with that of vB_Image_Abstract::fetch_image_info() in ..../includes/class_image.php on line 1256

    Warning: Declaration of vB_Image_GD::fetch_image_info() should be compatible with that of vB_Image_Abstract::fetch_image_info() in ..../includes/functions_log_error.php on line 2488

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    AminX آنلاین نیست.
    AminX
    مدير بازنشسته
    4,703نوشته6,570مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    984
    پسندیده است
    2,596 پست
    بلاگ
    2 پست
    میزان امتیاز
    6578
    مسئول 2 ستاره
    www.cssnevis.ir
    به Includes/Config.php برید و بعد از <?php یه اینتر بزنید و کد زیر رو وارد کنید :
    کد PHP:
    define('SKIP_ALL_ERRORS'true); 

    کاربر زیر پست AminX را پسندیده است:


    .....

  4. #3
    majid6 آنلاین نیست.
    majid6
    کاربر سايت
    59نوشته5مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    شماره عضویت
    4951
    پسندیده است
    37 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    15
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط MasteRMind نمایش پست ها
    به Includes/Config.php برید و بعد از <?php یه اینتر بزنید و کد زیر رو وارد کنید :
    کد PHP:
    define('SKIP_ALL_ERRORS'true); 

    بعد از زدن این کد دوتا ارور دیگه ام اومد:
    Warning: Function ::() is deprecated in ..../includes/class_image.php on line 21

    Warning: Non-static method ::() should not be called statically in ..../includes/class_image.php on line 21

  5. #4
    Ahmad آنلاین نیست.
    Ahmad
    کاربر سايت
    1,002نوشته3,642مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    32
    پسندیده است
    2,696 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    3664
    No Set
    برای حل مشکل کنترل پنل مدیریت [Admincp] »» تنظیمات »» تنظیمات اصلی انجمن »»


    تنظیمات سرور و بهینه سازی سیستم »» ()phpinfo روی خیر قرار بدید


    میتونی با htacess ارورهاتو مخفی کنی

    کاربر زیر پست Ahmad را پسندیده است:


    ویرایش توسط Ahmad : 04-14-2014 در ساعت 12:34 AM
    Site :coffegraphic.ir
    linkedin:https://www.linkedin.com/in/ahmadbayati
    instagram : instagram.com/4hmadbayati
    . . . Work :Graphic Designer / Art Consultant Logo / Identity / Brand / Print Design / photographer
    Telegram : Telegram.me/AhmadBayati



  6. #5
    majid6 آنلاین نیست.
    majid6
    کاربر سايت
    59نوشته5مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    شماره عضویت
    4951
    پسندیده است
    37 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    15
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad نمایش پست ها
    برای حل مشکل کنترل پنل مدیریت [Admincp] »» تنظیمات »» تنظیمات اصلی انجمن »»


    تنظیمات سرور و بهینه سازی سیستم »» ()phpinfo روی خیر قرار بدید


    میتونی با htacess ارورهاتو مخفی کنی
    این ارورو میده
    Internal Server Error

    جای domain باید آدرس سایت نوشته شه؟ به صورت کامل؟ یا اینکه اونو نباید دست زد؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی