/ راهنمایی در مورد Combine images using CSS sprites
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
تبلیغات شما وندا هاست
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: راهنمایی در مورد Combine images using CSS sprites

  1. #1
    group آنلاین نیست.
    group
    کاربر سايت
    31نوشته3مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    شماره عضویت
    3823
    پسندیده است
    19 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    13
    www.asmanmedia.ir

    راهنمایی در مورد Combine images using CSS sprites

    سلام دوستان خسته نباشید .

    من عکس ها رو همه ترکیب کردم به یک عکس بعد فایل css مرتبط باهاشم درست کردم . الان یه راهنمایی میخوام این که چطور در انجمنم از این استفاده کنم ؟

    و بعد باید کد های Css رو اصلاح کنم اما نمیدونم کدوم قسمت ها رو اوکی کنم ؟ مثلا یکی از کد ها اینطوری هست :
    کد PHP:
    .collapse_40b{
        
    background-position: -50px 0;
        
    width19px;
        
    height19px;

    ممنون میشم کامل راهنمایی بفرمایید .مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    WikiVB آنلاین نیست.
    WikiVB
    مديريت کل انجمن
    5,839نوشته26,610مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    شماره عضویت
    1
    پسندیده است
    8,003 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    26487
    wikivb.ir
    درود
    دوست عزیز اگر یکی دو تا عکس بود بهتون میشد توضیح داد که چه کاری انجام بدید
    شما ابتدا عکسی که اسپرایت کردید رو قرار بدید ببینیم چند تصویر درش هست که باید اسپرایت بشن

    کاربر زیر پست WikiVB را پسندیده است:


    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  4. #3
    phptik آنلاین نیست.
    phptik
    کاربر سايت
    99نوشته52مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    شماره عضویت
    3633
    پسندیده است
    15 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    62
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط group نمایش پست ها
    سلام دوستان خسته نباشید .

    من عکس ها رو همه ترکیب کردم به یک عکس بعد فایل css مرتبط باهاشم درست کردم . الان یه راهنمایی میخوام این که چطور در انجمنم از این استفاده کنم ؟

    و بعد باید کد های Css رو اصلاح کنم اما نمیدونم کدوم قسمت ها رو اوکی کنم ؟ مثلا یکی از کد ها اینطوری هست :
    کد PHP:
    .collapse_40b{
        
    background-position: -50px 0;
        
    width19px;
        
    height19px;

    ممنون میشم کامل راهنمایی بفرمایید .مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    سلام دوست عزیز, پیشنهاد من استفاده از سایت http://spriteme.org هست, من خودم خیلی ازش کمک میگیرم,

    یه لینک داره نوشته spriteme اونو بکش بیار رو نوار بوکمارک مرورگرت(ترجیحا فایر فاکس) ,

    حالا رو هر سایتی باشی رو این کلیک می کنی و کمی صبر می کنی تا ببینی خودش چی کار می کنه, css عکس ها رو آماده تحویلت میده

    کاربر زیر پست phptik را پسندیده است:



  5. #4
    group آنلاین نیست.
    group
    کاربر سايت
    31نوشته3مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    شماره عضویت
    3823
    پسندیده است
    19 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    13
    www.asmanmedia.ir
    تشکر از همتون . من اسپرایت کردم . بفرمایید :
    3 تا عکس هست :

  6. #5
    group آنلاین نیست.
    group
    کاربر سايت
    31نوشته3مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    شماره عضویت
    3823
    پسندیده است
    19 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    13
    www.asmanmedia.ir
    کد ها رو کجای استایلم باید وارد کنم ؟ توی قلب ادیشنال ؟

  7. #6
    M-Barati آنلاین نیست.
    M-Barati
    پاسخگو و راهنما
    مدير بخش
    3,015نوشته3,985مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    59
    پسندیده است
    6,300 پست
    بلاگ
    2 پست
    میزان امتیاز
    3995
    مسئول 2 ستاره
    www.irtalk.ir
    در همون قالبی که به عکسها آدرس داده شده

    شما میخوای ادیت کنی یا استایل کد کنی؟

    کاربر زیر پست M-Barati را پسندیده است:


    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  8. #7
    group آنلاین نیست.
    group
    کاربر سايت
    31نوشته3مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    شماره عضویت
    3823
    پسندیده است
    19 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    13
    www.asmanmedia.ir
    میخوام ادیت کنم راستش . بعد یه سری آموزش های دیگه یاد بگیرم بعد کد کنم . فعلا میخوام ادیتشون کنم . خب میشه بگید که کد :
    کد PHP:
    .collapse_40b{
        
    background-position: -50px 0;
        
    width19px;
        
    height19px;

    چطور بید در قالب استایل قرار بدم ؟
    چون قالب استایل از کلس هایی استفاده میکنه که در ادیشنال هست . با این کد که قطعا کار نمیکنه .
    میشه یه نمونشو مثال بزنید که چطور این مشکل رو حل کنم لطفا ؟

  9. #8
    M-Barati آنلاین نیست.
    M-Barati
    پاسخگو و راهنما
    مدير بخش
    3,015نوشته3,985مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    59
    پسندیده است
    6,300 پست
    بلاگ
    2 پست
    میزان امتیاز
    3995
    مسئول 2 ستاره
    www.irtalk.ir
    اسم کلاس مورد نظر رو سرچ کنید در قالب ها و کد جدیدتون رو با کلاس قبلیش جایگزین کنید

    به صورت زیر میتونید قرار بدید:

    کد:
    background: url('images.png') no-repeat scroll 10px center transparent;
    height: 200px;
    width: 46px;

    کاربر زیر پست M-Barati را پسندیده است:


    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  10. #9
    group آنلاین نیست.
    group
    کاربر سايت
    31نوشته3مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    شماره عضویت
    3823
    پسندیده است
    19 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    13
    www.asmanmedia.ir
    ممنون میشم یه ذره بیشتر توضیح بدید . مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  11. #10
    group آنلاین نیست.
    group
    کاربر سايت
    31نوشته3مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    شماره عضویت
    3823
    پسندیده است
    19 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    13
    www.asmanmedia.ir
    upمرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بیمرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. هک مخفی کردن عکس ها برای مهمان Hide Images from Guests
    توسط Eagle در انجمن vbulletin Version 4.x
    پاسخ: 15
    آخرين نوشته: 02-18-2014, 01:25 PM
  2. سوال در هک vB4 Import External Images
    توسط local در انجمن رسیدگی به مشکلات انجمن شما ( پرسش و پاسخ )
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 04-30-2013, 04:52 PM
  3. پلاگین سئو و بهینه سازی عکس و تصاویر وردپرس SEO Friendly Images
    توسط TVDL.iR در انجمن افزونه های وردپرس
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 02-15-2013, 01:30 PM
  4. دانلود افزونه امتیاز دهی(Comment Images)
    توسط M3hRd4D در انجمن افزونه های وردپرس
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 02-03-2013, 07:24 PM
  5. درخواست آموزش Combine images using CSS sprites
    توسط sajad در انجمن آموزش های VBSeo
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 12-19-2012, 12:15 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی