/ نحوه قرار دادن دو اسلاید کنار هم؟
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
تبلیغات شما وندا هاست
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوع: نحوه قرار دادن دو اسلاید کنار هم؟

  1. #1
    mdark آنلاین نیست.
    mdark
    کاربر سايت
    191نوشته12مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    شماره عضویت
    3062
    پسندیده است
    62 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    22
    No Set

    نحوه قرار دادن دو اسلاید کنار هم؟

    دوستان چندتا اسلایدشو با سایز مناسب برای ناوبار اماده ست. حالا با چه کد css ایی در کنار هم قرار بدیم؟
    یعنی الان کدهای اسلایدشو رو که فراخوانی میکنی خودکار زیر هم می افتن چیکار کرد که
    بغل هم قرار بگیرن؟

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    Modern Idea آنلاین نیست.
    Modern Idea
    کاربر اخراجي
    200نوشته164مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    شماره عضویت
    5523
    پسندیده است
    169 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    173
    Beautiweb.ir
    لطف کنید عرض درازا (طول ) کل صفحه ای که دارید و طول اسلاید هارو بدید
    اسلاید ها هر دوش یکسان ولی تصاویر متفاوت هستند عایا ؟ مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    کاربر زیر پست Modern Idea را پسندیده است:



  4. #3
    mdark آنلاین نیست.
    mdark
    کاربر سايت
    191نوشته12مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    شماره عضویت
    3062
    پسندیده است
    62 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    22
    No Set
    ممنون
    شما 3تا اسلایدشو در نظر بگیرید هر3ه با طول و عرض یکسان حالا هر طول و عرضی خودتون میخوایید تصور کنید
    بنده با مال خودم ست میکنم فقط کد های استفاده برای بغل هم قرار گرفتن نمیدونم چی میشه؟


  5. #4
    pedram آنلاین نیست.
    pedram
    کاربر سايت
    66نوشته74مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    شماره عضویت
    5088
    پسندیده است
    171 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    84
    No Set
    اگر اشتباه نکنم شما دنبال کد inline هستی اول همه اون اسلاید ها رو توی یه گروه قرار بده بعد خاصیت inline رو به display اون گروه بده .

    کاربر زیر پست pedram را پسندیده است:



  6. #5
    mdark آنلاین نیست.
    mdark
    کاربر سايت
    191نوشته12مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    شماره عضویت
    3062
    پسندیده است
    62 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    22
    No Set
    مرسی
    اما منظور از این تو یه گروه قرار بده چی هست؟
    یعنی یه کلاس تعریف کنم که توش display اینلاین باشه بعد با این کلاس فراخوانی کنم؟

  7. #6
    Am!rH0ssein آنلاین نیست.
    Am!rH0ssein
    کاربر فعال و مفيد
    576نوشته605مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1583
    پسندیده است
    444 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    615
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط mdark نمایش پست ها
    مرسی
    اما منظور از این تو یه گروه قرار بده چی هست؟
    یعنی یه کلاس تعریف کنم که توش display اینلاین باشه بعد با این کلاس فراخوانی کنم؟
    کد PHP:
    <div style="display:inline;">
    <
    div id="slid1"></div>
    <
    div id="slid2"></div>
    </
    div
    این شکلی منظورشون بودمرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی اگه اشتباه نکنم مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  8. #7
    mdark آنلاین نیست.
    mdark
    کاربر سايت
    191نوشته12مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    شماره عضویت
    3062
    پسندیده است
    62 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    22
    No Set
    جواب نداد دوست عزیز

  9. #8
    PinkPen آنلاین نیست.
    PinkPen
    مدير بازنشسته
    929نوشته1,760مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    شماره عضویت
    3202
    پسندیده است
    2,068 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    1769
    http://celebiran.ir/
    هردوتا اسایلدر رو توی ناوبار سایتتون قرار بدید و لینک بدید.
    پ.ن:اصولا سایز اسلایدر ها کمی زیاده و استفاده از دو اسلایدر در یه خط تو رزولیشن های پایین مشکل ساز میشه.
    یکیش همینه که ممکنه تو یه خط نشون نده
    و اگه فیکسش کنید تو سایز های کم اسلایدر درست نمایش داده نمیشه.
    در کل به نظرم کار جالبی نیست این کارمرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  10. #9
    mdark آنلاین نیست.
    mdark
    کاربر سايت
    191نوشته12مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    شماره عضویت
    3062
    پسندیده است
    62 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    22
    No Set
    بنده روی لوکال تست میکنم اوکی نشه نمیتونم بیارم رو انجمن.
    انجمنهای دیگه مثال میزنم
    اون 4تا اسلاید کوچیک زیر اخرین اسلاید چجوری کنار هم قرار گرفته مثلا؟

    http://forum.cinemacenter.ir/

  11. #10
    Am!rH0ssein آنلاین نیست.
    Am!rH0ssein
    کاربر فعال و مفيد
    576نوشته605مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1583
    پسندیده است
    444 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    615
    No Set
    اون سایتی که دادید با استفاده از جدول های HTMl که همون <table> ها هستند این کارو کرده و وسط قرار داده

    می تونید با inspect elemnt سورسشو مشاهده کنیدمرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    کاربر زیر پست Am!rH0ssein را پسندیده است:



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی