/ یک سوال در مورد css
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
فروش قالب وردپرس فروش فایل مشابه ژاکت وندا هاست
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: یک سوال در مورد css

  1. #1
    mohmmadhosain آنلاین نیست.
    mohmmadhosain
    کاربر سايت
    55نوشته6مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    92
    پسندیده است
    22 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    16
    No Set

    یک سوال در مورد css

    سلام این کد که میدم تو صفحه اچ تی ام ال تعریف شده
    کد HTML:
     <li class="topmenu"><a href="category/ammozesh/"><span style="background-image: url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/menu/menu.png');width: 20px; height: 20px; background-repeat: no-repeat;background-position: 24px -150px;"><span id="span2">آموزش</span></span></a>
    این کد در جاهای مخختلف به کار رفته و باهمینid
    میدونید که وقتی چند بارid به کار بره باید تبدیل بشه به class
    من توی css بلدم چطور ای دی رو به کلس تبدیل کنم ولی وت اچ تی ام ال نه
    شما میتونید این کدی رو که دادم span2رو به class تبدیل کنید؟
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    POOYA آنلاین نیست.
    POOYA
    مدير بخش
    1,507نوشته2,815مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    شماره عضویت
    600
    پسندیده است
    2,453 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    2825
    No Set
    درود.
    این کد برای چی هست دوست عزیز؟
    میخوایید دقیقا چیکار کنید بیشتر توضیح بدین مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    کاربر زیر پست POOYA را پسندیده است:



  4. #3
    mohmmadhosain آنلاین نیست.
    mohmmadhosain
    کاربر سايت
    55نوشته6مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    92
    پسندیده است
    22 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    16
    No Set
    میخوام قالبمو ولید کنم

    ببنید فک کنم این کد که دادم به طور id تعریف شده میخوام به صورت css تعیرف کنید

    - - - Updated - - -

    کد HTML:
                   Line 1,         Column 9052:     ID "span2" already defined     …und-position: 24px -200px;"><span id="span2">فال و تعبیرخواب</span></span></a>…                ✉     
                      An "id" is a unique identifier. Each time this attribute is used in a document       it must have a different value. If you are using this attribute as a hook for       style sheets it may be more appropriate to use classes (which group elements)       than id (which are used to identify exactly one element).     
           
    این یکی از اروراشه

  5. #4
    CodeSaz آنلاین نیست.
    CodeSaz
    مدير بخش
    3,403نوشته6,851مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    54
    پسندیده است
    3,264 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    6858
    مسئول 3 ستاره
    wikivb.ir
    درود.
    وبلاگ ارزش ولید شدن رو نداره عزیز ، ولید شدن بیشترین سودش سرعتشه مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    کاربر زیر پست CodeSaz را پسندیده است:


    Coming Soon New Project ■

  6. #5
    mohmmadhosain آنلاین نیست.
    mohmmadhosain
    کاربر سايت
    55نوشته6مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    92
    پسندیده است
    22 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    16
    No Set
    سلام نه سایت وردپرسه

  7. #6
    Mr.aa آنلاین نیست.
    Mr.aa
    کاربر فعال و مفيد
    334نوشته708مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    شماره عضویت
    2805
    پسندیده است
    368 پست
    بلاگ
    1 پست
    میزان امتیاز
    718
    baxgraphic.ir
    اولا وقتی <?php bloginfo('template_url'); ?> به کار میره یعنی وردپرسه نه وبلاگ .

    بفرمایید :

    کد:
    <li class="topmenu"><a href="category/ammozesh/"><span style="background-image: url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/menu/menu.png');width: 20px; height: 20px; background-repeat: no-repeat;background-position: 24px -150px;"><span class="span2">آموزش</span></span></a>
    تو فایل style.css تون هم به جای #span2 از .span2 استفاده کنید .

    2 نفر از اعضا پست Mr.aa را پسندیده اند


    ویرایش توسط Mr.aa : 06-11-2014 در ساعت 05:06 PM

  8. #7
    mohmmadhosain آنلاین نیست.
    mohmmadhosain
    کاربر سايت
    55نوشته6مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    92
    پسندیده است
    22 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    16
    No Set
    سلام دوست عزیز متاسفانه توی styles.css و کلیه css ها تعریف نشده و فقط تو همون جا تعریق شده الان چیکار کنم؟

    راستی متشکرم از پاسختونمرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  9. #8
    AminX آنلاین نیست.
    AminX
    مدير بازنشسته
    4,703نوشته6,570مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    984
    پسندیده است
    2,596 پست
    بلاگ
    2 پست
    میزان امتیاز
    6578
    مسئول 2 ستاره
    www.cssnevis.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohmmadhosain نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز متاسفانه توی styles.css و کلیه css ها تعریف نشده و فقط تو همون جا تعریق شده الان چیکار کنم؟

    راستی متشکرم از پاسختونمرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    توی فایل سی اس اس ، سی اس اس اون قسمت تعریف نشده اونوقت توی اچ تی ام ال فراخوانی شده ؟! اونوقت این افکتشو از کجا اورده ؟
    شاید توی یه فایل دیگه باشه .

    کاربر زیر پست AminX را پسندیده است:


    .....

  10. #9
    mohmmadhosain آنلاین نیست.
    mohmmadhosain
    کاربر سايت
    55نوشته6مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    92
    پسندیده است
    22 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    16
    No Set
    ممنون دوست عزیز مشکل حل شد....
    یه مشکل دیگه ارور اینه
    کد HTML:
                   Line 1,         Column 83508:     character "<" is the first character of a delimiter but occurred as data     …باهت بازیگر ایرانی با آنجلینا جولی</a></div><div class="allmode_right"><h4 cla…                ✉     
                      This message may appear in several cases:     
         You tried to include the "<" character in your page: you should escape it as "&lt;"You used an unescaped ampersand "&": this may be valid in some contexts,        but it is recommended to use "&amp;", which is always safe.Another possibility is that you forgot to close quotes in a previous tag.
    و کدی که تو قالب هستم اینه
    کد HTML:
    <div class="allmode_right">
    <h4 class="allmode_title">
    <a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
    </h4>
    </div>
    </li>
    </ul>
    </div>
    <?php endwhile; ?>
    <?php wp_reset_query(); ?>
    </div>
    </div>
    <div class="clr"></div>
    <!--box | end -->
    من نفهمیدم باید چیکارش کنم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی