/ آموزش زبان php به طور کلی - اختصاصی
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
تبلیغات شما وندا هاست
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: آموزش زبان php به طور کلی - اختصاصی

  1. #1
    Farshad Ghanbari آنلاین نیست.
    Farshad Ghanbari
    مدير بخش
    3,560نوشته8,085مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    219
    پسندیده است
    7,092 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    8092
    مسئول 2 ستاره
    www.farshadghanbari.ir

    آموزش زبان php به طور کلی - اختصاصی

    درود


    توی این تاپیک php رو آموزش میدم، به طور کلی تا جایی که در توانم باشه ♥


    تاپیک بسته میشه و در آخر که آموزش تموم شد تاپیک رو باز میکنم تا سوالی بود پرسیده بشه، در طی آموزش میتونید سوالی داشتید از طریق پ.خ بپرسید ♥



    موفق باشید♥


  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    Farshad Ghanbari آنلاین نیست.
    Farshad Ghanbari
    مدير بخش
    3,560نوشته8,085مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    219
    پسندیده است
    7,092 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    8092
    مسئول 2 ستاره
    www.farshadghanbari.ir
    بخش اول :


    زبان php یکی از ساده ترین و سریع ترین زبان های طراحی پویا است.


    php مخفف عبارت Perl Hypertext Preprocessor است، برای نوشته شدن کدهای برنامه نیاز به محیط خاصی نیست و کدهای اون رو میتونید به راحتی در محیط ساده ی Notepad بنویسید.


    این زبان یک رقیب قدرتمند برای زبان برنامه نویسی ASP از شرکت ماکروسافت به شمار می رود.


    یکی دیگر از خصوصیات زبان php متن باز بودن این زبان برنامه نویسی است و به طور کاملا رایگان از طریق اینترنت در اختیار برنامه نویسان قرار دارد.




    ♥♥♥

    ویرایش توسط Farshad Ghanbari : 06-24-2014 در ساعت 03:05 PM

  4. #3
    Farshad Ghanbari آنلاین نیست.
    Farshad Ghanbari
    مدير بخش
    3,560نوشته8,085مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    219
    پسندیده است
    7,092 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    8092
    مسئول 2 ستاره
    www.farshadghanbari.ir
    نصب و راه اندازی برنامه های سرویس دهنده

    همانطور که میدانید برای استفاده از امکانات یک زبان برنامه نویسی، باید قبل از هر کاری برنامه ها و نرم افزار های لازم برای اجرای آن را روی سیستم خود نصب کنید.

    برای اسفاده از زبان php نیز باید نرم افزار ها و سرویس های MySQL و Apache و PHP را به طور مجزا نصب و راه اندازی کنید. من نرم افزار WAMP Server رو پیشنهاد میکنم مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی(WampServer 2.4 Final - شبیه ساز سرور)

    دقت کنید که مسیر ریشه برای قرار دادن فایل های مربوط به سایت، به طور پیشفرض در همان شاخه نصب WAMP پوشه ی WWW انتخاب شده است، یعنی شما هر کدی نوشتی و خواستی فایل رو اجرا کنی باید داخل این پوشه قرار بدی


  5. #4
    Farshad Ghanbari آنلاین نیست.
    Farshad Ghanbari
    مدير بخش
    3,560نوشته8,085مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    219
    پسندیده است
    7,092 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    8092
    مسئول 2 ستاره
    www.farshadghanbari.ir
    شکل نوشتن دستورات php


    برای نوشتن دستورات php چهار روش وجود دارد که در اینجا به معرفی دو روش موسوم می پردازیم!
    شما به صورت دلخواه می توانید هر کدام از این ساختار ها رو در برنامه مورد استفاده قرار بدید.


    روش اول :
    در این روش که به روش کوتاه (short) معروف است، دستورات و کدهای php درون علائم <? ?> قرار میگیرند :

    کد:
    <?
    دستورات و کدهای php
    ؟>
    روش دوم :
    در این روش که به روش XML معروف است، دستورات و کدهای php درون علائم <? ?> قرار میگیرند :

    کد:
    <?php
    دستورات و کدهای php
    ؟>
    نکته : به منظور تسهیل در کدنویسی و حداکثر سازگاری کدها در مرورگرهای مختلف، توصیه می شود از روش دوم استفاده کنید.

    ویرایش توسط Farshad Ghanbari : 06-24-2014 در ساعت 05:29 PM

  6. #5
    Farshad Ghanbari آنلاین نیست.
    Farshad Ghanbari
    مدير بخش
    3,560نوشته8,085مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    219
    پسندیده است
    7,092 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    8092
    مسئول 2 ستاره
    www.farshadghanbari.ir
    نوشتن اولین برنامه به زبان php


    به منظور نوشتن اولین برنامه و اجرای آن کدهای زیر را در برنامه NotePad بنویسید (حتما بنویسید، کپی پیست نکنید.)


    سپس با پسوند php. در مسیری که WAMP رو نصب کردید داخل پوشه ی www ذخیره کنید :

    کد:
    <html>
    <body>
    <?php
    phpinfo();
    ?>
    </body>
    </html>
    برای اجرای این فایل در مرورگر با کلیک روی آیکن WAMP و انتخاب گزینه ی Localhost مسیر پوشه ها و فایل های موجود در مسیر سرویس دهنده نشان داده می شود. اگر روی عنوان فایل کلیک کنید حاصل اجرای برنامه در پنجره ی مرورگر، مشخصات کامل نرم افزار PHP نصب شده بر رو کامپیوتر شما خواهد بود.


    نکته : تابع ;()phpinfo مشخصات کاملی از سیستم شما به همراه اطلاعاتی در مورد نسخه PHP مورد استفاده را می دهد.

    11 نفر از اعضا پست Farshad Ghanbari را پسندیده اند


    ویرایش توسط CodeSaz : 06-25-2014 در ساعت 09:00 PM

  7. #6
    Farshad Ghanbari آنلاین نیست.
    Farshad Ghanbari
    مدير بخش
    3,560نوشته8,085مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    219
    پسندیده است
    7,092 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    8092
    مسئول 2 ستاره
    www.farshadghanbari.ir
    چاپ یک عبارت در خروجی


    در زبان php برای نمایش یک عبارت در خروجی می توان یکی از دستورات echo یا print را به کار گرفت.


    کد زیر عبارت wikivb.ir را در خروجی نشان می دهد :

    کد:
    <html>
    <body>
    <?php
    echo "wikivb.ir";
    ?>
    </body>
    </html>
    نکته : در انتهای هر کدارم از دستورات php باید علامت " ; " درج شود.


    در زبان php برای درج توضیحات از علامت // یا # و برای درج توضیحات در چند خط از علامت */ در شروع و از علامت /* برای خاتمه توضیحات استفاده می شود.

    کد:
    <html>
    <body>
    <?php
    // ویکی وی بی
    /* ویکی وی بی - مرجع تخصصی ویبولتین در ایران
    آموزش زبان های تحت وب به طور اختصاصی 
    */
    # ویکی وی بی
    ?>
    </body>
    </html>

    11 نفر از اعضا پست Farshad Ghanbari را پسندیده اند



  8. #7
    Farshad Ghanbari آنلاین نیست.
    Farshad Ghanbari
    مدير بخش
    3,560نوشته8,085مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    219
    پسندیده است
    7,092 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    8092
    مسئول 2 ستاره
    www.farshadghanbari.ir
    متغیرها در php


    یکی از ویژگی های اصلی زبان های برنامه نویسی ، توانایی تعریف متغیرها است. متغیرها مکان هایی در حافظه هستند که برای
    ذخیره مقادیر انواع داده های مختلف بکار می روند.


    برای تعریف متغیرها در زبان php علامت $ در ابتدای نام متغیرها درج می شود.


    مثال :


    کد:
    $نام متغیر = مقدار متغیر;


    زبان php به نوع متغیرها وابسته نیست و لازم نیست هنگام تعریف متغیر نوع آن نیز معرفی شود، بلکه پس از مقداردهی به طور خودکار نوع متغیر تشخیص داده می شود.

    7 نفر از اعضا پست Farshad Ghanbari را پسندیده اند



  9. #8
    Farshad Ghanbari آنلاین نیست.
    Farshad Ghanbari
    مدير بخش
    3,560نوشته8,085مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    219
    پسندیده است
    7,092 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    8092
    مسئول 2 ستاره
    www.farshadghanbari.ir
    هرکی میخونه لطفا لایک هم بزنه مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی



    قواعد نامگذاری متغیرها در PHP

    برای نامگذاری متغیرهای php می توانید از حروف الفبای کوچک و بزرگ، اعداد و زیرخط (underline_) استفاده کنید!

    نام هر متغیر باید با یکی از حروف الفبا یا "_" شروع شود! و متغیرهایی که با عدد یا علامتی غیر از حروف الفبا شروع می شوند نامعتبر هستند!


    نکته : PHP به حروف بزرگ و کوچک حساس است! یعنی متغیری که در ابتدا با ترکیب مشخصی از حروف کوچک و بزرگ معرفی می شود، در همه جای برنامه باید به همان صورت استفاده شود.

    7 نفر از اعضا پست Farshad Ghanbari را پسندیده اند



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی