/ یک سوال در css
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
تبلیغات شما وندا هاست
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: یک سوال در css

  1. #1
    MR.CSS آنلاین نیست.
    MR.CSS
    کاربر سايت
    625نوشته505مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    115
    پسندیده است
    697 پست
    بلاگ
    9 پست
    میزان امتیاز
    515
    www.euro-design.ir

    یک سوال در css

    من الان میخوام برای یک table توی html تصویر پس زمینه بذارم

    باید چیکار کنم؟

    یعنی چجوری فایل style.css رو طراحی کنم؟

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    WikiVB آنلاین نیست.
    WikiVB
    مديريت کل انجمن
    5,839نوشته26,610مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    شماره عضویت
    1
    پسندیده است
    8,003 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    26487
    wikivb.ir
    اگر میخواید برای td بکگراند بزارید باید به این صورت به style.css اضافه کنید :
    کد:
    td { background: url(imagelink.png) ; }
    اگر هم میخواید برای th ّزارید به این صورت :
    کد:
    th { background: url(imagelink.png) ; }
    دقت داشته باشید این کد ها هرچی th یا td در صفحه هست رو در بر میگیرن یعنی کلاس نیستن و نقطه ( . ) ندارن اگر میخواید فقط یک قسمت خاص بکگراند داشته باشه باید یک کلاس بنویسید سپس در HTML به صورت زیر عمل کنید ( مثلا کلاس wikivb هست )
    کد:
    <td class="wikivb">ویکی وی بی</td>
    در آخر هم پیشنهاد میکنم از table ها زیاد استفاده نکنید حجم صفحه رو بالا میبرن مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    3 نفر از اعضا پست WikiVB را پسندیده اند


    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  4. #3
    MR.CSS آنلاین نیست.
    MR.CSS
    کاربر سايت
    625نوشته505مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    115
    پسندیده است
    697 پست
    بلاگ
    9 پست
    میزان امتیاز
    515
    www.euro-design.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط WikiVb نمایش پست ها
    اگر میخواید برای td بکگراند بزارید باید به این صورت به style.css اضافه کنید :
    کد:
    td { background: url(imagelink.png) ; }
    اگر هم میخواید برای th ّزارید به این صورت :
    کد:
    th { background: url(imagelink.png) ; }
    دقت داشته باشید این کد ها هرچی th یا td در صفحه هست رو در بر میگیرن یعنی کلاس نیستن و نقطه ( . ) ندارن اگر میخواید فقط یک قسمت خاص بکگراند داشته باشه باید یک کلاس بنویسید سپس در HTML به صورت زیر عمل کنید ( مثلا کلاس wikivb هست )
    کد:
    <td class="wikivb">ویکی وی بی</td>
    در آخر هم پیشنهاد میکنم از table ها زیاد استفاده نکنید حجم صفحه رو بالا میبرن مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی


    مرسی فقط مثلا من الان فایل style.css رو چه جوری طراحی کنم و بهش مسیر بدم تا توی اچ تی ام ال اجرا بشه؟
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  5. #4
    Eagle آنلاین نیست.
    Eagle
    مديريت کل انجمن
    2,597نوشته6,533مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    شماره عضویت
    2
    پسندیده است
    2,819 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    6520
    No Set
    درود
    در نوت پد کد های css مورد نظرتون را بنویسید
    سپس به صورت style.css ذخیره کرده
    ودر صفحه html قسمت <head>
    به صورت زیر اضافه کنید :
    کد:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="addres file css" />

    3 نفر از اعضا پست Eagle را پسندیده اند


    وقتی پشت سرت حرف میزنن :
    1- یـا مـیـخــوان جـــــــات بـاشــن نـــــــمـــیـتـــونــــن
    2- یـا مـیـخــوان بــــــــات بـاشـــن نـــــــمـــیـتــــونـــن

  6. #5
    MR.CSS آنلاین نیست.
    MR.CSS
    کاربر سايت
    625نوشته505مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    115
    پسندیده است
    697 پست
    بلاگ
    9 پست
    میزان امتیاز
    515
    www.euro-design.ir
    چجوری فایل
    style.css
    رو تنظیم کنم که همه ی فایل ها جوری که میخوام تنظیم بشه

    آموزش ساخت فایل

    style.css
    رو میخوام
    اگر میتونید بذارید
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  7. #6
    Eagle آنلاین نیست.
    Eagle
    مديريت کل انجمن
    2,597نوشته6,533مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    شماره عضویت
    2
    پسندیده است
    2,819 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    6520
    No Set
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    خوهشا پست ها رو اول با دقت بخونید !
    دیگه من چیو بگم برای شما ؟ مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    گفتم که css هم مثل html
    داخل notepad
    کد های css که مصطفی جان گفتند رو بذارید و به صورت style.css یا هر اسم دیگری سیو کرده
    و با استفاده از کد بالا در html فراخوانی کنید
    یا اگه dreamweaver دارید که بعد از باز کردن css رو بزنید و کد های css را قرار داده و سیو کنید
    و ادرس بدید با استفاده از کد بالایی که دادم
    + شما باید کلاس یا ای دی ایجاد کرده و css بنویسید
    و سپس برای هر جا که میخواید به صورت زیر فراخوانی کنید در html :
    کلاس
    کد:
    <div class="name klass">kod hay html</div>
    ای دی :
    کد:
    <div id="name klass">kod hay html</div>

    2 نفر از اعضا پست Eagle را پسندیده اند


    وقتی پشت سرت حرف میزنن :
    1- یـا مـیـخــوان جـــــــات بـاشــن نـــــــمـــیـتـــونــــن
    2- یـا مـیـخــوان بــــــــات بـاشـــن نـــــــمـــیـتــــونـــن

  8. #7
    MR.CSS آنلاین نیست.
    MR.CSS
    کاربر سايت
    625نوشته505مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    115
    پسندیده است
    697 پست
    بلاگ
    9 پست
    میزان امتیاز
    515
    www.euro-design.ir
    من دارم با
    dreamweaver
    کار می کنم

    بلد نیستم فایل style.css درست کنم یعنی css بلد نیستم برای ساخت فایل style.css چه پیش نیاز هایی رو توی css باید بلد باشم؟
    من اینو میگممرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بیمرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  9. #8
    Eagle آنلاین نیست.
    Eagle
    مديريت کل انجمن
    2,597نوشته6,533مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    شماره عضویت
    2
    پسندیده است
    2,819 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    6520
    No Set
    عزیزم
    اون یک فایل هست مثل html
    ولی با فرمت css ذخیره باید شود
    وقتی باز میکنید روی css کلیک کرده
    ودر داخل ان شما کلاس و ای دی ایجاد کرده (اسم کلاس و ای دی دل به خواه هست
    کلاس با . شروع میشه ای دی با # )
    و بعد css نویسی میکنید
    وسپس حالا با هر اسمی (style)یا هر چیز دیگری سیو میکنید !
    اگه css بلد نیسیتید که سرچ کنید و یاد بگیرید

    4 نفر از اعضا پست Eagle را پسندیده اند


    وقتی پشت سرت حرف میزنن :
    1- یـا مـیـخــوان جـــــــات بـاشــن نـــــــمـــیـتـــونــــن
    2- یـا مـیـخــوان بــــــــات بـاشـــن نـــــــمـــیـتــــونـــن

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی