/ چجوری یک متن رو در فوتر صفحه اصلی بزاریم
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
فروش قالب وردپرس فروش فایل مشابه ژاکت وندا هاست
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: چجوری یک متن رو در فوتر صفحه اصلی بزاریم

  1. #1
    GAQOL آنلاین نیست.
    GAQOL
    کاربر سايت
    35نوشته7مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    شماره عضویت
    6268
    پسندیده است
    7 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    17
    wikivb.ir

    چجوری یک متن رو در فوتر صفحه اصلی بزاریم

    سلام

    من رفتم توی footer قالبم و یک دیو باز کردم :

    کد:
    <div class="WikiVB-Foot"> T3ST </div>
    بعد رفتم کلاس ش رو هم توی additional.css تعریف کردم

    خب حالا هر صفحه ای میرم این توی فوتر کل صفحه ها هست . من میخوام فقط توی فوتر صفحه اصلی باشه !!

    الکمـــــــــــــــک مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    Apex آنلاین نیست.
    Apex 1,246نوشته1,734مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    199
    پسندیده است
    3,180 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    1744
    www.gorbe-sag.ir
    درود،
    واسه اینکه فقط تو صفحه اصلی نمایش داده بشه .. میتونی از دستور شرطی زیر استفاده کنید :

    کد:
    <vb:if condition="THIS_SCRIPT == 'index'">Code Haye Shoma ... </vb:if>
    و جای Code Haye Shoma ... شما که قرمز کردم میتونید کدهای خودتون رو بزارید ..!
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    کاربر زیر پست Apex را پسندیده است:



  4. #3
    GAQOL آنلاین نیست.
    GAQOL
    کاربر سايت
    35نوشته7مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    شماره عضویت
    6268
    پسندیده است
    7 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    17
    wikivb.ir
    ممنون اوکی شد .

    یک مورد دیگه ببین یک کادر درست کردم ، حالا وقتی زوم میکنم و زوم اوت میکنم سایزش بهم میریزه !! ولی ببین کادر بالایی که از قبل روی استایل زده شده بود هیچ تغییری نمیکنه ( فکر کنم میگن ریسپانسیو هست )

    کادر پائینی رو من زدم ، بالایی بوده

    عکس :

    http://upload.wikivb.ir/images/6brogk1a65isuvhne94k.png

  5. #4
    Apex آنلاین نیست.
    Apex 1,246نوشته1,734مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    199
    پسندیده است
    3,180 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    1744
    www.gorbe-sag.ir
    اندازه رو به پیکسل زدی حتما ..!؟؟
    به درصد % بزن که نسبت به اندازه صفحه متغییره ...!
    موفق باشی مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    کاربر زیر پست Apex را پسندیده است:



  6. #5
    GAQOL آنلاین نیست.
    GAQOL
    کاربر سايت
    35نوشته7مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    شماره عضویت
    6268
    پسندیده است
    7 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    17
    wikivb.ir
    خیلی ممنون کمک بزرگی کردید مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بیمرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  7. #6
    Apex آنلاین نیست.
    Apex 1,246نوشته1,734مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    199
    پسندیده است
    3,180 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    1744
    www.gorbe-sag.ir
    نیاز به پست نیس .. تشکر کافیه ..مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    موفق باشی مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی