/ درخواست آموزش گذاشتن آیکون به این صورت
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
فروش قالب وردپرس فروش فایل مشابه ژاکت وندا هاست
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: درخواست آموزش گذاشتن آیکون به این صورت

  1. #1
    Mr.Blue آنلاین نیست.
    Mr.Blue
    کاربر اخراجي
    27نوشته12مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2015
    شماره عضویت
    7807
    پسندیده است
    16 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    22
    No Set

    درخواست آموزش گذاشتن آیکون به این صورت

    سلام

    داشتم توی انجمن ها گشت میزدم و یک چیزی من رو سرگرم خودش کرد.

    چگونه میتونم یک فیلد در مشخصات ایجاد کنم که به صورت عکس یا آیکون مانند باشه و چندتا گذینه نشاند بده؟
    نمونه این انجمن : http://forum.bazicenter.com/thread94...2/#post3597815

    جای اون آیکون های و گزینه ها یک گزین های دیگه باشند فقط

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    H!dden آنلاین نیست.
    H!dden
    کاربر اخراجي
    365نوشته640مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    شماره عضویت
    7706
    پسندیده است
    890 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    650
    صبر کنید ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Blue نمایش پست ها
    سلام

    داشتم توی انجمن ها گشت میزدم و یک چیزی من رو سرگرم خودش کرد.

    چگونه میتونم یک فیلد در مشخصات ایجاد کنم که به صورت عکس یا آیکون مانند باشه و چندتا گذینه نشاند بده؟
    نمونه این انجمن : http://forum.bazicenter.com/thread94...2/#post3597815

    جای اون آیکون های و گزینه ها یک گزین های دیگه باشند فقط
    سرچ : https://www.google.com/search?sitese....ir&gws_rd=ssl

  4. #3
    Mr.Blue آنلاین نیست.
    Mr.Blue
    کاربر اخراجي
    27نوشته12مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2015
    شماره عضویت
    7807
    پسندیده است
    16 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    22
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط H!dden نمایش پست ها
    میدونم زیاد کردن پست واستون مهمه. ولی حداقل بخونید چی گفتم. بعد بگید سرچ در ضمن فقط شما بلد نیستید سرچ کنید ما هم بلدیممرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    کاربر زیر پست Mr.Blue را پسندیده است:



  5. #4
    H!dden آنلاین نیست.
    H!dden
    کاربر اخراجي
    365نوشته640مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    شماره عضویت
    7706
    پسندیده است
    890 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    650
    صبر کنید ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Blue نمایش پست ها
    میدونم زیاد کردن پست واستون مهمه. ولی حداقل بخونید چی گفتم. بعد بگید سرچ در ضمن فقط شما بلد نیستید سرچ کنید ما هم بلدیممرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    عزیز تقصیر بنده هست که دارم راهنمایی میکنم ! (شما اومدی میگی واسه زیاد کردن پست !!!)

    موفق باشید .

  6. #5
    Mr.Blue آنلاین نیست.
    Mr.Blue
    کاربر اخراجي
    27نوشته12مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2015
    شماره عضویت
    7807
    پسندیده است
    16 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    22
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط H!dden نمایش پست ها
    عزیز تقصیر بنده هست که دارم راهنمایی میکنم ! (شما اومدی میگی واسه زیاد کردن پست !!!)

    موفق باشید .
    چه راهنمایی کردید؟ سرچ؟ به این میگید راهنمایی؟ بیشتر واسه من یک توهین هست تا راهنمایی که میگید قوانین رو بخون گفته اول سرچ بعد تاپیک.

    ولی من بعد سرچ اومدم تاپیک باز کردم. و اگر هم شما توی اون سرچی که دیدید متوجه میشید چیزی که من گفتم در بینشون نیست. ( به این دلیل گفتم زیاد کردن پست چون توی چند پست اخیر دیدم پست هایی که به عنوان اصلی تطابق نداره میزارید !!)

    لطفا ادامه ندید نزارید تاپیک از موضوع اصلی منحرف بشه لطفا و بزارید بنده به پاسخم برسم. با تشکر مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  7. #6
    Bagheri آنلاین نیست.
    Bagheri
    کاربر سايت
    44نوشته51مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    شماره عضویت
    1879
    پسندیده است
    113 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    61
    No Set
    دوست عزیز منظور شما Platform هست که برای کونسول ها زده شده باید به این روش استفاده کنید

    میرید فیلد کاربری میسازید البته باید انتخاب تنظیمات چند خطی بسازید

    برای فراخونی در پست بیت از کد زیر استفاده کنید

    کد:
    <vb:if condition="$post['field']">
    <div class="post_field"><div class="logo1"></div>
    <vb:if condition="$post['field23']">
     <dd>
     <vb:if condition="$post['field23'] & 1">
     <img src="http://pesedit.ir/forum/wikivb/wikivb-v4/buttons/SIM/HAMRAHAVAL.png" alt="HAMRAHAVAL">
     </vb:if>
     <vb:if condition="$post['field23'] & 2">
     <img src="http://pesedit.ir/forum/wikivb/wikivb-v4/buttons/SIM/Irancell.png" alt="Irancell">
     </vb:if>
      <vb:if condition="$post['field23'] & 4">
     <img src="http://pesedit.ir/forum/wikivb/wikivb-v4/buttons/SIM/Rightel.png" alt="Rightel">
     </vb:if>
      <vb:if condition="$post['field23'] & 8">
     <img src="http://pesedit.ir/forum/wikivb/wikivb-v4/buttons/SIM/TALIYA.png" alt="TALIYA">
     </vb:if>
      </dd>
    </vb:if>
    </div>
    </vb:if>
    توجه کن رفیق شماره ها در هم ضرب شدن یعنی اول یک بعدش دو بعدش چهار بعدش 8 و همینجوری ضریب هم میشن تا مقدار دلخواه شما

    3 نفر از اعضا پست Bagheri را پسندیده اند



  8. #7
    Mr.Blue آنلاین نیست.
    Mr.Blue
    کاربر اخراجي
    27نوشته12مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2015
    شماره عضویت
    7807
    پسندیده است
    16 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    22
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط Bagheri نمایش پست ها
    دوست عزیز منظور شما Platform هست که برای کونسول ها زده شده باید به این روش استفاده کنید

    میرید فیلد کاربری میسازید البته باید انتخاب تنظیمات چند خطی بسازید

    برای فراخونی در پست بیت از کد زیر استفاده کنید

    کد:
    <vb:if condition="$post['field']">
    <div class="post_field"><div class="logo1"></div>
    <vb:if condition="$post['field23']">
     <dd>
     <vb:if condition="$post['field23'] & 1">
     <img src="http://pesedit.ir/forum/wikivb/wikivb-v4/buttons/SIM/HAMRAHAVAL.png" alt="HAMRAHAVAL">
     </vb:if>
     <vb:if condition="$post['field23'] & 2">
     <img src="http://pesedit.ir/forum/wikivb/wikivb-v4/buttons/SIM/Irancell.png" alt="Irancell">
     </vb:if>
      <vb:if condition="$post['field23'] & 4">
     <img src="http://pesedit.ir/forum/wikivb/wikivb-v4/buttons/SIM/Rightel.png" alt="Rightel">
     </vb:if>
      <vb:if condition="$post['field23'] & 8">
     <img src="http://pesedit.ir/forum/wikivb/wikivb-v4/buttons/SIM/TALIYA.png" alt="TALIYA">
     </vb:if>
      </dd>
    </vb:if>
    </div>
    </vb:if>
    توجه کن رفیق شماره ها در هم ضرب شدن یعنی اول یک بعدش دو بعدش چهار بعدش 8 و همینجوری ضریب هم میشن تا مقدار دلخواه شما
    سلام از این کد استفاده کردم ولی نشد

    - - - Updated - - -

    نمایش نمیده

    - - - Updated - - -

    مشکل نمایش دادن حل شده ولی عکس رو به اسم فراخوان شده اش نمیاره

    مثلا اگر طرف PC و Xbox

    کنه به جای اینکه دو تا عکس رو نشاند بده.

    میاد و یک عکس نشان میده و با یک نام.

    مثلا هر 2 عکس با نام 15.png

    نشون میده حتی عنوان جداگانه ای نداره.

    کدهایی که استفاده کردم:
    کد:
    <vb:if condition="$post['field6']"><div class="post_field"><div class="logo1"></div>
    <vb:if condition="$post['field6']">
     <dd>
     <vb:if condition="$post['field6'] & 1">
     <img src="images/Platform/{vb:raw post.field6}.png" alt="{vb:raw post.field6}">
     </vb:if>
     <vb:if condition="$post['field6'] & 2">
     <img src="images/Platform/{vb:raw post.field6}.png" alt="{vb:raw post.field6}">
     </vb:if>
      <vb:if condition="$post['field6'] & 4">
     <img src="images/Platform/{vb:raw post.field6}.png" alt="{vb:raw post.field6}">
     </vb:if>
      <vb:if condition="$post['field6'] & 8">
     <img src="images/Platform/{vb:raw post.field6}.png" alt="{vb:raw post.field6}">
     </vb:if>
    <vb:if condition="$post['field6'] & 16">
     <img src="images/Platform/{vb:raw post.field6}.png" alt="{vb:raw post.field6}">
     </vb:if>
    <vb:if condition="$post['field6'] & 32">
     <img src="images/Platform/{vb:raw post.field6}.png" alt="{vb:raw post.field6}">
     </vb:if>
      </dd>
    </vb:if>
    </div>
    </vb:if>

  9. #8
    Mr.Blue آنلاین نیست.
    Mr.Blue
    کاربر اخراجي
    27نوشته12مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2015
    شماره عضویت
    7807
    پسندیده است
    16 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    22
    No Set
    کسی راهنمایی نداره؟

  10. #9
    Mr.Blue آنلاین نیست.
    Mr.Blue
    کاربر اخراجي
    27نوشته12مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2015
    شماره عضویت
    7807
    پسندیده است
    16 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    22
    No Set
    آپدیتمرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  11. #10
    Eagle آنلاین نیست.
    Eagle
    مديريت کل انجمن
    2,597نوشته6,533مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    شماره عضویت
    2
    پسندیده است
    2,819 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    6520
    No Set
    متوجه منظورتون نشدم متاسفانه
    منظورتون اینه وقتی موس رو میبرید روی ایکون عنوان یکسانی نمایش میده ؟
    + لینک سایتتون رو بذارید تا بنده بررسی کنم (یا لینک یه پست که چنین مشکلی در پست بیت کاربر می باشد)
    وقتی پشت سرت حرف میزنن :
    1- یـا مـیـخــوان جـــــــات بـاشــن نـــــــمـــیـتـــونــــن
    2- یـا مـیـخــوان بــــــــات بـاشـــن نـــــــمـــیـتــــونـــن

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی