/ مشکل در ابتدای نصب vb 4.2.1 در دایرکت ادمین با این شرایط
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
فروش قالب وردپرس فروش فایل مشابه ژاکت وندا هاست
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: مشکل در ابتدای نصب vb 4.2.1 در دایرکت ادمین با این شرایط

  1. #1
    AMIN008 آنلاین نیست.
    AMIN008
    کاربر سايت
    182نوشته18مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    شماره عضویت
    5632
    پسندیده است
    52 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    28
    No Set

    مشکل در ابتدای نصب vb 4.2.1 در دایرکت ادمین با این شرایط

    سلام.
    من در ابتدای نصب در دایرکت ادمین کمی مشکل دارم.
    روی vps دو دامنه دارم که یکیشون قبلا که روی سی پنل بودم انجمن داشته به همراه یک زیر دامنه دیگه .
    هاست جدیدم برای هر دامنه و زیر دامنه یک یوزر تعریف کرده در دایرکت ادمین وقتی هم بک آپ میگیره برای هر یوزرم ( سایت و زیر دامنه ها) یک بک آپ جدا میده پنل به من.

    حالا من میخام برای یکی دیگه از دامنه هام یک انجمن نصب کنم.
    میخام به این شکل باشه :
    forum.domain.ir

    اول باید از پنل و قسمت یوزر هام با زدن Create User یک یوزر جدید بسازم ؟
    وقتی Create User رو میزنم در قسمت domain باید آدرس forum.domain.ir رو بدم ؟

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    AMIN008 آنلاین نیست.
    AMIN008
    کاربر سايت
    182نوشته18مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    شماره عضویت
    5632
    پسندیده است
    52 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    28
    No Set
    دیتابیس رو ساختم و در config.php قرار دادم.

    بعد به این آدرس رفتم:

    http://forum.domain.ir/install/install.php


    این ارر رو میده :

    کد:
    Strict Standards:  Non-static method vB_Shutdown::instance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/DOMAIN/domains/DOMAIN.ir/public_html/forum/includes/class_core.php on line 3397
    
    Parse error:  syntax error, unexpected 'a' (T_STRING) in /home/DOMAIN/domains/DOMAIN.ir/public_html/forum/includes/config.php on line 63
    مشکل از کجاست ؟

  4. #3
    AMIN008 آنلاین نیست.
    AMIN008
    کاربر سايت
    182نوشته18مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    شماره عضویت
    5632
    پسندیده است
    52 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    28
    No Set
    من دایرکت ادمین دارم. توی cpanel یادمه وقتی دیتابیس میساختی و بعد یوزر نیم بعدش باید یوزر رو روی دیتابیس سوار میکردی.

    آیا این کار رو توی دایرکت ادمین هم باید انجام داد؟
    من توی دایرکت ادمین فقط دیتابیس و یوزر نیم و زیرش هم پسورد رو وارد کرد و ساختم. دیگه برای add کردن جایی رو پیدا نکردم.

  5. #4
    matin123 آنلاین نیست.
    matin123
    کاربر سايت
    427نوشته271مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    شماره عضویت
    4056
    پسندیده است
    910 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    281
    kimiyagar.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط AMIN008 نمایش پست ها
    من دایرکت ادمین دارم. توی cpanel یادمه وقتی دیتابیس میساختی و بعد یوزر نیم بعدش باید یوزر رو روی دیتابیس سوار میکردی.

    آیا این کار رو توی دایرکت ادمین هم باید انجام داد؟
    من توی دایرکت ادمین فقط دیتابیس و یوزر نیم و زیرش هم پسورد رو وارد کرد و ساختم. دیگه برای add کردن جایی رو پیدا نکردم.
    در دایرکت نیازی به اد کردن نیست و همینجوری ساخته میشه


    برای رفع ارور


    به مسیر اپلود ویبولتین بروید و سپس در پوشه install فایل init.php رو باز کنید . و دستور زیر را جستجو کنید .


    کد:
     @ini_set('display_errors', true);  
    سپس با دستور زیر عوض کنید.


    کد:
     @ini_set('display_errors', false); 

    ابتدا فایل Config.php رو باز کنید و بعداز :

    کد:
    <?php
    دستور زیر رو اضافه کنید

    کد:
    
    ini_set("display_errors", "0");

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی