/ مشکل در استفاده از Font Icon
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
تبلیغات شما وندا هاست
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: مشکل در استفاده از Font Icon

  1. #1
    Neymar آنلاین نیست.
    Neymar
    کاربر سايت
    206نوشته101مورد پسند

    تاریخ عضویت
    May 2014
    شماره عضویت
    5405
    پسندیده است
    42 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    110
    No Set

    مشکل در استفاده از Font Icon

    سلام و خسته نباشید خدمت مدیران ویکی وی بی

    بنده طراح قالب وردپرس و ویبولتین هستم و الان خودم یک سایت وردپرسی دارم و در حال طراحی یک قالب هستم.

    مشکل من اینجاست که وقتی Font Awesome رو از طریق فایل header.php با دستور <link> در قالب قرار میدم میتونم ازش استفاده کنم (تازه فقط بصورت HTML) اما وقتی خودم فونت رو در قالبم قرار میدم یک مربع ساده برای هر تصویری که قرار میدم ظاهر میشه و فقط همین!

    الان من میخوام بصورت css با دستور before از این آیکون ها استفاده کنم اما فقط مربع میاره.

    کسی از طراحان به این مشکل برخورده؟

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    M-Barati آنلاین نیست.
    M-Barati
    پاسخگو و راهنما
    مدير بخش
    3,015نوشته3,985مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    59
    پسندیده است
    6,300 پست
    بلاگ
    2 پست
    میزان امتیاز
    3995
    مسئول 2 ستاره
    www.irtalk.ir
    دوست عزیز نیازی به استفاده از دستور :before نیست
    شما ابتدا فونت ها رو در پوشه قالبتون آپلود کنید و در head فراخوانی کنید و فونت مربوطه رو به صورت یک کلاس در قالبتون قرار بدید

    کاربر زیر پست M-Barati را پسندیده است:


    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  4. #3
    Neymar آنلاین نیست.
    Neymar
    کاربر سايت
    206نوشته101مورد پسند

    تاریخ عضویت
    May 2014
    شماره عضویت
    5405
    پسندیده است
    42 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    110
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط M-Barati نمایش پست ها
    دوست عزیز نیازی به استفاده از دستور :before نیست
    شما ابتدا فونت ها رو در پوشه قالبتون آپلود کنید و در head فراخوانی کنید و فونت مربوطه رو به صورت یک کلاس در قالبتون قرار بدید
    خوب فونت رو که نمیشه از طریق header فراخوانی کرد! چطوری باید اینکارو کنم؟
    از طرفی، تو خیلی قالب های وردپرس دیدم که تو css با دستور before اینکارو میکنن و منم همون مراحل رو رفتم اما برای من مربع نشون میده.
    الان شما فوتر همین ویکی وی بی رو مشاهده کنید. این دستور رو داره:
    کد:
    .box2 h5 span:before {	content: '\e08d';
    }
    این دستور رو تو css قرار دادن و فونت رو هم تو css با نام WikiVB Icons فراخوانی کردن اما من همینکارو میکنم مربع نشون میده برام!

  5. #4
    Neymar آنلاین نیست.
    Neymar
    کاربر سايت
    206نوشته101مورد پسند

    تاریخ عضویت
    May 2014
    شماره عضویت
    5405
    پسندیده است
    42 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    110
    No Set
    کسی نبود نه؟

  6. #5
    M-Barati آنلاین نیست.
    M-Barati
    پاسخگو و راهنما
    مدير بخش
    3,015نوشته3,985مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    59
    پسندیده است
    6,300 پست
    بلاگ
    2 پست
    میزان امتیاز
    3995
    مسئول 2 ستاره
    www.irtalk.ir
    بله میشه از طریق before هم این کار رو کرد،ولی به نظر من یه کار اضافیه،چرا که ساده تر از این میشه به نمایش در آوردش

    دلیل مربع شدن فونت به این خاطره که مسیر فراخوانی فونت ها رو اشتباه وارد میکنید

    از فونت Elegant استفاده میکنید؟
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  7. #6
    Neymar آنلاین نیست.
    Neymar
    کاربر سايت
    206نوشته101مورد پسند

    تاریخ عضویت
    May 2014
    شماره عضویت
    5405
    پسندیده است
    42 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    110
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط M-Barati نمایش پست ها
    بله میشه از طریق before هم این کار رو کرد،ولی به نظر من یه کار اضافیه،چرا که ساده تر از این میشه به نمایش در آوردش

    دلیل مربع شدن فونت به این خاطره که مسیر فراخوانی فونت ها رو اشتباه وارد میکنید

    از فونت Elegant استفاده میکنید؟
    خوب خود شما کامل بگید چکار کنم تا من انجام بدم مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  8. #7
    Ali.shafaey آنلاین نیست.
    Ali.shafaey
    کاربر برتر فصل
    مدير ارشد
    6,425نوشته8,292مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1571
    پسندیده است
    4,628 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    8298
    مسئول 7 ستاره
    king-design.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط Neymar نمایش پست ها
    از طرفی، تو خیلی قالب های وردپرس دیدم که تو css با دستور before اینکارو میکنن و منم همون مراحل رو رفتم اما برای من مربع نشون میده.
    الان شما فوتر همین ویکی وی بی رو مشاهده کنید. این دستور رو داره:
    کد:
    .box2 h5 span:before {    content: '\e08d';
    }
    این دستور رو تو css قرار دادن و فونت رو هم تو css با نام WikiVB Icons فراخوانی کردن اما من همینکارو میکنم مربع نشون میده برام!
    شما 100% مسیر رو اشتباه دادید ولی اون مسئله before که فرمودید مال Font Awesome نیست!
    اگه میخواد استفاده کنید باید ازین سایت بگیرید: کلیک
    این سایت خیلی بهتر هست و فونت هاش 20 برابر Font Awesome متنوع تره
    موفق باشید

    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  9. #8
    Neymar آنلاین نیست.
    Neymar
    کاربر سايت
    206نوشته101مورد پسند

    تاریخ عضویت
    May 2014
    شماره عضویت
    5405
    پسندیده است
    42 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    110
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط Tired Tiger نمایش پست ها
    شما 100% مسیر رو اشتباه دادید ولی اون مسئله before که فرمودید مال Font Awesome نیست!
    اگه میخواد استفاده کنید باید ازین سایت بگیرید: کلیک
    این سایت خیلی بهتر هست و فونت هاش 20 برابر Font Awesome متنوع تره
    موفق باشید
    خوب پس فوتر همین سایت ویکی وی بی چطور آیکون ها رو بصورت سی اس اس فراخونی کرده؟

  10. #9
    M-Barati آنلاین نیست.
    M-Barati
    پاسخگو و راهنما
    مدير بخش
    3,015نوشته3,985مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    59
    پسندیده است
    6,300 پست
    بلاگ
    2 پست
    میزان امتیاز
    3995
    مسئول 2 ستاره
    www.irtalk.ir
    دوست عزیز font awesome قسمتی به نام data icon نداره که بخواید از طریق سی اس اس نمایش بدین

    یا باید از ElagantIcon استفاده کنید و یا هم icomoon

    وقتی که فونت رو آپلود کردید و داخل قالب فراخوانی کردید یک فایل داره به نام style.css که در اون فایل هم آدرس فونت ها رو میخواد ازتون
    در داخل اون فایل هم آدرس فونت ها رو وارد کنید و استفاده کنید
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  11. #10
    Neymar آنلاین نیست.
    Neymar
    کاربر سايت
    206نوشته101مورد پسند

    تاریخ عضویت
    May 2014
    شماره عضویت
    5405
    پسندیده است
    42 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    110
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط M-Barati نمایش پست ها
    دوست عزیز font awesome قسمتی به نام data icon نداره که بخواید از طریق سی اس اس نمایش بدین

    یا باید از ElagantIcon استفاده کنید و یا هم icomoon

    وقتی که فونت رو آپلود کردید و داخل قالب فراخوانی کردید یک فایل داره به نام style.css که در اون فایل هم آدرس فونت ها رو میخواد ازتون
    در داخل اون فایل هم آدرس فونت ها رو وارد کنید و استفاده کنید
    خوب شما الان میگید من آدرس درست رو ندادم پس خودتون بگید دقیقا چطوری فونت رو در استایل قرار بدم؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 08-05-2015, 12:48 AM
  2. معرفی سایت آیکون | Icon Finder
    توسط Senior در انجمن آموزش های گرافیکی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 07-26-2014, 06:33 PM
  3. پیش نمایش استایل WikivB iCon به سبک فلت / تخت
    توسط AbovE در انجمن پیش نمایش استایل های اختصاصی
    پاسخ: 23
    آخرين نوشته: 04-24-2014, 07:29 PM
  4. سری دوم ایکن های کریسمس -Christmas Icon-2
    توسط M3hRd4D در انجمن دکمه ها و ایکون ها
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12-27-2012, 11:49 AM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12-04-2012, 08:30 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی