/ آموزش مدیریت خطای 404 توسط DBseo
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
تبلیغات شما وندا هاست
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: آموزش مدیریت خطای 404 توسط DBseo

  1. #1
    GoyaFilter آنلاین نیست.
    GoyaFilter
    مدير بخش
    422نوشته1,121مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1588
    پسندیده است
    275 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    1187
    مسئول 2 ستاره
    www.wikivb.ir

    آموزش مدیریت خطای 404 توسط DBseo

    ممکن است برای شما بارها پیش آمده باشد که آدرس سایت شما تغییر کرده و یا کاربر به درستی آدرس سایت شما را وارد نکرده باشد و با خطای 404 مواجه شده شما میتونید با استفاده از دی بی سئو طوری تنظیم نمایید که برای کاربر در صورت برخورد با این موارد خطای 404 چگونه نمایش داده شود:

    برای اینکار به پنل کنترل مدیریت دی بی سئوی خود رفته و سپس:
    SEO Settings -->>General Settings---->>"404 File Not Found" Handling

    رفته و به سه گزینه برخورد خواهید کرد

    گزینه اول (Redirect to Home Page) : این گزینه در برخورد با خطای 404 کاربر را به صفحه اصلی انجمن هدایت خواهد نمود.
    گزینه دوم (Send HTTP 404) : کاربر با خطای 404 از طریق سرور رو برو خواهد شد
    گزینه سوم (Run Custom Script) : با این گزینه شما می توانید یک فایل php برای خطای 404 ایجاد کنید و صفحه 404 زیبایی برای کاربران خود بسازید با انتخاب این گزینه شما در بخش Custom "404 File Not Found" Handler آدرس مسیر فایل 404 که ساخته اید را وارد می کنید برای مثال:Example: /home/domain/404.php را وارد نمایید.

    5 نفر از اعضا پست GoyaFilter را پسندیده اند



  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    TaktArinA آنلاین نیست.
    TaktArinA
    کاربر سايت
    885نوشته192مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    شماره عضویت
    2414
    پسندیده است
    1,123 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    202
    www.forum.mihanvij.ir
    من یک صحه 404 آپلود کردم به هاست
    اما موقع ذخیره کردن در تنظیمات ، ارور میده

    لطفا بگید چطور باید قرار بدیم آدرس رو
    /home/domain/404.php
    من به جای دامین نام کاربری هاست رو میزنم بازم ارور میده
    فروم هم در ساب دامین هست

  4. #3
    Ali.shafaey آنلاین نیست.
    Ali.shafaey
    کاربر برتر فصل
    مدير ارشد
    6,425نوشته8,292مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1571
    پسندیده است
    4,628 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    8298
    مسئول 7 ستاره
    king-design.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط TaktArinA نمایش پست ها
    من یک صحه 404 آپلود کردم به هاست
    اما موقع ذخیره کردن در تنظیمات ، ارور میده

    لطفا بگید چطور باید قرار بدیم آدرس رو
    /home/domain/404.php
    من به جای دامین نام کاربری هاست رو میزنم بازم ارور میده
    فروم هم در ساب دامین هست
    درود به صورت زیر قرار دهید:
    کد:
    /home/USER NAME HOST/public_html/forum/404.php
    404 رو در فروم بریزید و در جای مربوطه که مشخص کردم یوزر هاست

    کاربر زیر پست Ali.shafaey را پسندیده است:



    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  5. #4
    TaktArinA آنلاین نیست.
    TaktArinA
    کاربر سايت
    885نوشته192مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    شماره عضویت
    2414
    پسندیده است
    1,123 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    202
    www.forum.mihanvij.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط Tired Tiger نمایش پست ها
    درود به صورت زیر قرار دهید:
    کد:
    /home/USER NAME HOST/public_html/forum/404.php
    404 رو در فروم بریزید و در جای مربوطه که مشخص کردم یوزر هاست
    ممنون با این کار موقع ذخیره خطا نداد
    اما ببینید استایل رو نمیاره :

    کد HTML:
    http://www.forum.mihanvij.ir/aaaaa

  6. #5
    Ali.shafaey آنلاین نیست.
    Ali.shafaey
    کاربر برتر فصل
    مدير ارشد
    6,425نوشته8,292مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1571
    پسندیده است
    4,628 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    8298
    مسئول 7 ستاره
    king-design.ir
    1-
    قبل از بسته شدن تگ head این کد رو بزارید:
    کد:
    <style>
    CSS
    </style>
    و جای css محتوای فایل استایل رو بزارید توش.

    2-
    مثلا جای این کد:
    کد:
    <div class="X"></div>
    جای کلاس x استایل بزارید یعنی اینجوری:
    کد:
    <div style="Y"></div>
    و جای y کد استایل مربوط به اون بخش رو کپی و پیست کنید با روش دوم 100% اوکی میشه
    موفق باشید

    کاربر زیر پست Ali.shafaey را پسندیده است:



    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  7. #6
    TaktArinA آنلاین نیست.
    TaktArinA
    کاربر سايت
    885نوشته192مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    شماره عضویت
    2414
    پسندیده است
    1,123 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    202
    www.forum.mihanvij.ir
    من همانطور که گفتید این کد رو به ایندکس اضافه کردم :
    کد HTML:
    <style>
    CSS
    </style>
    و جای css محتوای فایل style.css رو جایگذین کردم
    اما موقع لود ، فقط یک صفحه سیاه میاد :

    کد HTML:
    http://www.forum.mihanvij.ir/aaaaa
    عذر میخوام متوجه روش دوم نشدم

  8. #7
    Ali.shafaey آنلاین نیست.
    Ali.shafaey
    کاربر برتر فصل
    مدير ارشد
    6,425نوشته8,292مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1571
    پسندیده است
    4,628 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    8298
    مسئول 7 ستاره
    king-design.ir
    همین کد صحیحه
    تو کلاس:
    کد:
    .spinload
    اینو پیدا و پاک کنید:
    کد:
    z-index: 1000000;
    سپس تو id:
    کد:
    #gallery
    این کد رو پیدا کنید:
    کد:
    background:
    و یک کدرنگ مناسب تر بدید مثلا #eee
    اگه سوال دیگه ای بود تاپیک جدا بزنید چون مشکل شما دیگه مربوط به این تاپیک نیست
    موفق باشیدمرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    کاربر زیر پست Ali.shafaey را پسندیده است:



    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آموزش نصب و آپگرید سئوی انجمن ساز ویبولتین DBseo
    توسط GoyaFilter در انجمن آموزش های DBseo
    پاسخ: 19
    آخرين نوشته: 06-22-2017, 03:24 PM
  2. نصب/ آپگرید ایمپورت کردن وی بی سئو به داخل DBseo
    توسط GoyaFilter در انجمن آموزش های DBseo
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 04-24-2016, 09:12 PM
  3. مشکل داشتن ادیتور با dbseo و لود نشدن ادیتور
    توسط dvdtools در انجمن رسیدگی به مشکلات انجمن شما ( پرسش و پاسخ )
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 06-09-2015, 12:22 AM
  4. پاسخ: 70
    آخرين نوشته: 05-30-2015, 11:36 AM
  5. کارنکردن برنامه زمانی (سایت مپ) DBseo
    توسط Hy0SuNg در انجمن رسیدگی به مشکلات انجمن شما ( پرسش و پاسخ )
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 04-24-2015, 01:08 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی