/ راهنمـایی برای کد درجه کاربری و ...
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
فروش قالب وردپرس فروش فایل مشابه ژاکت وندا هاست
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوع: راهنمـایی برای کد درجه کاربری و ...

  1. #1
    Windows آنلاین نیست.
    Windows
    کاربر سايت
    175نوشته11مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    شماره عضویت
    2951
    پسندیده است
    48 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    21
    Dostaneha.ir

    راهنمـایی برای کد درجه کاربری و ...

    سلام دوستان دو تا مشکل هست که میخوام رفعش کنم .
    ممنون میشم راهنماییم کنید ..
    1.
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    میخوام ثابت باشه و یک رنگ . تو انجمن وقتی موس رو لوگو کاربری میری رنگش تغییر میکنه به خاکستری میخوام سفید و یه دست باشه .
    کد های که استفاده میکنم ..
    کد PHP:
    style>.daraje1{  displayblock;background#D52E2E; margin: 2px auto;border-radius: 3px;font: 13px  byekan,tahoma;font: byekan,tahoma;padding: 12px 0px;color: #FFF;text-align: center;line-height: 1;}    .daraje1:hover {         top:3px;     border-bottom:0px solid #c0392b;   } </style>   <center style="padding: 10px 0px;"><a class="daraje1" >مدیر کل سایت</a></center> 

    2.
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    میخوام این قسمت رو از پروفایل حذف کنم .. ؟
    چیکار کنم نوشته تو پروفایل رو حذف هم کردم ولی باز اومد . انگار سیو نمیشه .
    ویرایش توسط Windows : 07-08-2015 در ساعت 01:53 PM

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    Sp!D3R آنلاین نیست.
    Sp!D3R
    کاربر اخراجي
    1,056نوشته713مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    6542
    پسندیده است
    1,789 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    723
    www.beruztarinha.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط Windows نمایش پست ها
    سلام دوستان دو تا مشکل هست که میخوام رفعش کنم .
    ممنون میشم راهنماییم کنید ..
    1.
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    میخوام ثابت باشه و یک رنگ . تو انجمن وقتی موس رو لوگو کاربری میری رنگش تغییر میکنه به خاکستری میخوام سفید و یه دست باشه .
    کد های که استفاده میکنم ..
    کد PHP:
    style>.daraje1{  displayblock;background#D52E2E; margin: 2px auto;border-radius: 3px;font: 13px  byekan,tahoma;font: byekan,tahoma;padding: 12px 0px;color: #FFF;text-align: center;line-height: 1;}    .daraje1:hover {         top:3px;     border-bottom:0px solid #c0392b;   } </style>   <center style="padding: 10px 0px;"><a class="daraje1" >مدیر کل سایت</a></center> 

    2.
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    میخوام این قسمت رو از پروفایل حذف کنم .. ؟
    چیکار کنم نوشته تو پروفایل رو حذف هم کردم ولی باز اومد . انگار سیو نمیشه .

    درود ، عزیز برای مشکل اول از کد زیر استفاده کنید .

    کد:
    <style>.daraje1{  display: block;background: #D52E2E; margin: 2px auto;border-radius: 3px;font: 13px  byekan,tahoma;font: byekan,tahoma;padding: 12px 0px;color: #FFF;text-align: center;line-height: 1;}    .daraje1:hover {         top:3px;     border-bottom:0px solid #c0392b;   } </style>   <center style="padding: 10px 0px;"><a class="daraje1"  style="color:#fff;>مدیر کل سایت</a></center>
    برای مشکل دوم ادرس انجمنتون رو قرار بدید مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    کاربر زیر پست Sp!D3R را پسندیده است:



  4. #3
    Windows آنلاین نیست.
    Windows
    کاربر سايت
    175نوشته11مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    شماره عضویت
    2951
    پسندیده است
    48 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    21
    Dostaneha.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط T U R K نمایش پست ها
    درود ، عزیز برای مشکل اول از کد زیر استفاده کنید .

    کد:
    <style>.daraje1{  display: block;background: #D52E2E; margin: 2px auto;border-radius: 3px;font: 13px  byekan,tahoma;font: byekan,tahoma;padding: 12px 0px;color: #FFF;text-align: center;line-height: 1;}    .daraje1:hover {         top:3px;     border-bottom:0px solid #c0392b;   } </style>   <center style="padding: 10px 0px;"><a class="daraje1"  style="color:#fff;>مدیر کل سایت</a></center>
    برای مشکل دوم ادرس انجمنتون رو قرار بدید مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    دوست عزیز بعد از استفاده کد شما : بهم ریخته شد .
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    ادرس انجمن هم dostaneha.ir

  5. #4
    Sp!D3R آنلاین نیست.
    Sp!D3R
    کاربر اخراجي
    1,056نوشته713مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    6542
    پسندیده است
    1,789 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    723
    www.beruztarinha.ir
    شما لطف کنید و کد رو صحیح و بدون عیب اینجا قرار بدید !!

    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  6. #5
    Windows آنلاین نیست.
    Windows
    کاربر سايت
    175نوشته11مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    شماره عضویت
    2951
    پسندیده است
    48 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    21
    Dostaneha.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط T U R K نمایش پست ها
    شما لطف کنید و کد رو صحیح و بدون عیب اینجا قرار بدید !!

    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    دوست عزیز کدی که استفاده میکنم مشکلی نداره فقط میخوام وقتی موس روش میره خاکستری نشه کلا سفید ثابت باشه .
    اینم کدی که استفاده میکنم و مشکلی نداره .
    کد HTML:
    <style>.daraje1{  display: block;background: #D52E2E; margin: 2px auto;border-radius: 3px;font: 13px  byekan,tahoma;font: byekan,tahoma;padding: 12px 0px;color: #FFF;text-align: center;line-height: 1;}    .daraje1:hover {         top:3px;     border-bottom:0px solid #c0392b;   } </style>   <center style="padding: 10px 0px;"><a class="daraje1" >مدیر کل سایت</a></center>

  7. #6
    Sp!D3R آنلاین نیست.
    Sp!D3R
    کاربر اخراجي
    1,056نوشته713مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    6542
    پسندیده است
    1,789 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    723
    www.beruztarinha.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط Windows نمایش پست ها
    دوست عزیز کدی که استفاده میکنم مشکلی نداره فقط میخوام وقتی موس روش میره خاکستری نشه کلا سفید ثابت باشه .
    اینم کدی که استفاده میکنم و مشکلی نداره .
    کد HTML:
    <style>.daraje1{  display: block;background: #D52E2E; margin: 2px auto;border-radius: 3px;font: 13px  byekan,tahoma;font: byekan,tahoma;padding: 12px 0px;color: #FFF;text-align: center;line-height: 1;}    .daraje1:hover {         top:3px;     border-bottom:0px solid #c0392b;   } </style>   <center style="padding: 10px 0px;"><a class="daraje1" >مدیر کل سایت</a></center>
    این کد رو تست کنید .

    کد:
    <style>.daraje1{display: block;background:#D52E2E; margin: 2px auto;border-radius: 3px;font: 13px  byekan,tahoma;font: byekan,tahoma;padding: 12px 0px;color: #FFF;text-align: center;line-height: 1;}.daraje1:hover {top:3px;border-bottom:0px solid #c0392b;}</style><center style="padding: 10px 0px;"><a class="daraje1"><style="color:#fff">مدیر کل سایت</style></a></center>

    کاربر زیر پست Sp!D3R را پسندیده است:



  8. #7
    Windows آنلاین نیست.
    Windows
    کاربر سايت
    175نوشته11مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    شماره عضویت
    2951
    پسندیده است
    48 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    21
    Dostaneha.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط T U R K نمایش پست ها
    این کد رو تست کنید .

    کد:
    <style>.daraje1{display: block;background:#D52E2E; margin: 2px auto;border-radius: 3px;font: 13px  byekan,tahoma;font: byekan,tahoma;padding: 12px 0px;color: #FFF;text-align: center;line-height: 1;}.daraje1:hover {top:3px;border-bottom:0px solid #c0392b;}</style><center style="padding: 10px 0px;"><a class="daraje1"><style="color:#fff">مدیر کل سایت</style></a></center>

    هیچ تغییری نکرد .. ؟

  9. #8
    Sp!D3R آنلاین نیست.
    Sp!D3R
    کاربر اخراجي
    1,056نوشته713مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    6542
    پسندیده است
    1,789 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    723
    www.beruztarinha.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط Windows نمایش پست ها
    هیچ تغییری نکرد .. ؟
    عزیز اون کدی که بنده دادم درست هست شما یک پست ارسال کنید و تست کنید ببینید مشکل حل خواهد شد !

    کاربر زیر پست Sp!D3R را پسندیده است:



  10. #9
    Windows آنلاین نیست.
    Windows
    کاربر سايت
    175نوشته11مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    شماره عضویت
    2951
    پسندیده است
    48 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    21
    Dostaneha.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط T U R K نمایش پست ها
    عزیز اون کدی که بنده دادم درست هست شما یک پست ارسال کنید و تست کنید ببینید مشکل حل خواهد شد !
    تست کردم ولی اصلا مشکل حل نشد ..
    ___
    مشکل دوم چجوری حلش کنم . ؟

  11. #10
    Sp!D3R آنلاین نیست.
    Sp!D3R
    کاربر اخراجي
    1,056نوشته713مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    6542
    پسندیده است
    1,789 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    723
    www.beruztarinha.ir
    عزیز دسترسی ارسال کنید هر دو مشکل رو درست کنم مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. راهنمایی در رابطه با جابه جایی Prefix به صورت دلخواه
    توسط wthreex در انجمن رسیدگی به مشکلات انجمن شما ( پرسش و پاسخ )
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 04-10-2015, 05:21 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی