/ چجوری یک همچین چیزی مثل ویکی وی بی بسازم؟
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
تبلیغات شما وندا هاست
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: چجوری یک همچین چیزی مثل ویکی وی بی بسازم؟

  1. #1
    MR.CSS آنلاین نیست.
    MR.CSS
    کاربر سايت
    625نوشته505مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    115
    پسندیده است
    697 پست
    بلاگ
    9 پست
    میزان امتیاز
    515
    www.euro-design.ir

    چجوری یک همچین چیزی مثل ویکی وی بی بسازم؟

    سلام
    چجوری یک همچین چیزی مثل بالای ویکی وی بی درست کنم؟
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    منظورم اینه که نصفش رو نمایش نده و وقتی موس اومد روش):hover( اون موقع کامل نشونش بده؟


    برای ویبولتین نمیخوام ممنون میشم آموز بدید

    3 نفر از اعضا پست MR.CSS را پسندیده اند



  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    Game آنلاین نیست.
    Game
    کاربر سايت
    930نوشته584مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    شماره عضویت
    437
    پسندیده است
    142 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    594
    No Set
    از css hoverاستفاده کن وبراش تعریف کن موس میره روش به اندازه چند پیکسل راست یا چپ بره

  4. #3
    WikiVB آنلاین نیست.
    WikiVB
    مديريت کل انجمن
    5,839نوشته26,610مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    شماره عضویت
    1
    پسندیده است
    8,003 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    26487
    wikivb.ir
    باید اگر میخواید طرف راست باشه در سی اس اس به صورت زیر کد اصلیشو بدید :
    کد:
    float: right:
    margin-right: -50px;
    یعنی برای اینکه خارج بشه از کادر بهش بگید که 50 پیکسل به سمت راست بره و به نوعی خارج بشه بعدش هم در هاور عدد رو مثبت میکنید تا کامل به نمایش در بیاد

    کاربر زیر پست WikiVB را پسندیده است:


    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  5. #4
    Game آنلاین نیست.
    Game
    کاربر سايت
    930نوشته584مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    شماره عضویت
    437
    پسندیده است
    142 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    594
    No Set
    ممنون منظور منم همین بود

  6. #5
    MR.CSS آنلاین نیست.
    MR.CSS
    کاربر سايت
    625نوشته505مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    115
    پسندیده است
    697 پست
    بلاگ
    9 پست
    میزان امتیاز
    515
    www.euro-design.ir
    حالا یک سوال چجوری تنظیمش کنم که درست اجرا بشه؟

    یعنی کدش باید مثل کد زیر باشه؟
    <img src="imgs/chat.png" width="240" height="100" class="chat">
    و توی فایل style.css اون کدی رو که گفتید رو بزنم؟
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  7. #6
    WikiVB آنلاین نیست.
    WikiVB
    مديريت کل انجمن
    5,839نوشته26,610مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    شماره عضویت
    1
    پسندیده است
    8,003 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    26487
    wikivb.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط l0v3h4cking نمایش پست ها
    حالا یک سوال چجوری تنظیمش کنم که درست اجرا بشه؟

    یعنی کدش باید مثل کد زیر باشه؟
    <img src="imgs/chat.png" width="240" height="100" class="chat">
    و توی فایل style.css اون کدی رو که گفتید رو بزنم؟
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    شما بلد نیستید برای یک کلاس چطور CSS بنویسید لطفا قبلش کاملا آموزشها رو بخونید و اقدام به طراحی بکنید !
    باید در style.css یک کلاس با عنوان chat بسازید و بهش خاصیت بدید
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  8. #7
    MR.CSS آنلاین نیست.
    MR.CSS
    کاربر سايت
    625نوشته505مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    115
    پسندیده است
    697 پست
    بلاگ
    9 پست
    میزان امتیاز
    515
    www.euro-design.ir
    .chat {
    margin-left: -180px;

    }

    .chat:hover {
    float: left:
    margin-left: 240px;
    }

    من توی فایل style.css این کد رو زدم

    مگه درست نیست؟




  9. #8
    WikiVB آنلاین نیست.
    WikiVB
    مديريت کل انجمن
    5,839نوشته26,610مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    شماره عضویت
    1
    پسندیده است
    8,003 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    26487
    wikivb.ir
    توی کلاس اصلی باید float بزارید نه تو هاور !

    کاربر زیر پست WikiVB را پسندیده است:


    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  10. #9
    MR.CSS آنلاین نیست.
    MR.CSS
    کاربر سايت
    625نوشته505مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    115
    پسندیده است
    697 پست
    بلاگ
    9 پست
    میزان امتیاز
    515
    www.euro-design.ir
    خیلی ممنون درست شد!!!

    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    فقط یک سوال چیکارش بکنم که وقتی SCROLL میاد پایین اون هم باهاش بیاد پایین؟
    http://www.mrwordpress.ir/
    مثل سایت بالا که وقتی scroll میاد پایین منو ها هم میاد پایین

  11. #10
    CodeSaz آنلاین نیست.
    CodeSaz
    مدير بخش
    3,403نوشته6,851مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    54
    پسندیده است
    3,264 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    6858
    مسئول 3 ستاره
    wikivb.ir
    درود.
    به کلسی که هاور نداره اینو بدید
    کد:
    position: fixed;
    موفق و پیروز باشید مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    کاربر زیر پست CodeSaz را پسندیده است:



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی