/ راهنمایی در مورد کادر بندی
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
تبلیغات شما وندا هاست
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: راهنمایی در مورد کادر بندی

  1. #1
    gemlove آنلاین نیست.
    gemlove
    کاربر اخراجي
    760نوشته312مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    1213
    پسندیده است
    843 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    321
    /farsizaban.ir

    راهنمایی در مورد کادر بندی

    سلام
    چجوری میتونم نمایش مرورگر و ویندوز و نمایش عنوان کاربری و ایدی یاهو رو کادر بندی کنم؟
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    کاربر زیر پست gemlove را پسندیده است:



  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    local آنلاین نیست.
    local
    کاربر سايت
    2,070نوشته1,232مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1475
    پسندیده است
    1,828 پست
    بلاگ
    7 پست
    میزان امتیاز
    1241
    No Set
    من گفتم سوال من دوستمون یکیه دیگه تایپک نزنم راهی هست اون ایکون یاهو و غیره رو که وقتی فیلد رو کامل میکنی میاد رو کادر بندی کرد؟ مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  4. #3
    Game آنلاین نیست.
    Game
    کاربر سايت
    930نوشته584مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    شماره عضویت
    437
    پسندیده است
    142 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    594
    No Set
    قبل از تاپیک زدن میتونستید تو سایت جستوجو کنید

    پست دوم بله میشه

    - - - Updated - - -

    قبل از تاپیک زدن میتونستید تو سایت جستوجو کنید

    پست دوم بله میشه

    کاربر زیر پست Game را پسندیده است:


    یه مدت نبودیم بر گشتیم مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  5. #4
    gemlove آنلاین نیست.
    gemlove
    کاربر اخراجي
    760نوشته312مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    1213
    پسندیده است
    843 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    321
    /farsizaban.ir
    میشه لینک بدید؟
    من سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم

  6. #5
    local آنلاین نیست.
    local
    کاربر سايت
    2,070نوشته1,232مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1475
    پسندیده است
    1,828 پست
    بلاگ
    7 پست
    میزان امتیاز
    1241
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط Game نمایش پست ها
    قبل از تاپیک زدن میتونستید تو سایت جستوجو کنید

    پست دوم بله میشه

    - - - Updated - - -

    قبل از تاپیک زدن میتونستید تو سایت جستوجو کنید

    پست دوم بله میشه
    زدم کادربندی ایکن یاهو چیزی نیومد ممنون میشم لینک بدین راستی چرا این انجمن دو بار پست ها رو میاره مثالا شما یه چیزو یه بار مینوسی انجمن دوبارش میکنه.

    - - - Updated - - -

    نقل قول نوشته اصلی توسط Game نمایش پست ها
    قبل از تاپیک زدن میتونستید تو سایت جستوجو کنید

    پست دوم بله میشه

    - - - Updated - - -

    قبل از تاپیک زدن میتونستید تو سایت جستوجو کنید

    پست دوم بله میشه
    زدم کادربندی ایکن یاهو چیزی نیومد ممنون میشم لینک بدین راستی چرا این انجمن دو بار پست ها رو میاره مثالا شما یه چیزو یه بار مینوسی انجمن دوبارش میکنه.
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  7. #6
    Game آنلاین نیست.
    Game
    کاربر سايت
    930نوشته584مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    شماره عضویت
    437
    پسندیده است
    142 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    594
    No Set
    سرچ میکردید موجود بود
    http://www.wikivb.ir/thread1613.html

    پست دوم شما خودتون باید طبق کادربندی فیلد های اضافی کادربندیش کنید

    کاربر زیر پست Game را پسندیده است:


    یه مدت نبودیم بر گشتیم مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  8. #7
    MR.P3YM@N آنلاین نیست.
    MR.P3YM@N
    مدير بازنشسته
    800نوشته1,604مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    24
    پسندیده است
    2,158 پست
    بلاگ
    1 پست
    میزان امتیاز
    1603
    ChatSupport.IR
    سلام
    چجوری میتونم نمایش مرورگر و ویندوز و نمایش عنوان کاربری و ایدی یاهو رو کادر بندی کنم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط local نمایش پست ها
    من گفتم سوال من دوستمون یکیه دیگه تایپک نزنم راهی هست اون ایکون یاهو و غیره رو که وقتی فیلد رو کامل میکنی میاد رو کادر بندی کرد؟ مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    کلاس post_field رو باید براش تعریف کنید :
    کد:
    <div class="post_field"> کد مورد نظر </div>

    2 نفر از اعضا پست MR.P3YM@N را پسندیده اند


    ویرایش توسط MR.P3YM@N : 04-16-2013 در ساعت 03:06 PM
    تاک وب ، آژانس طراحی وب | تاک موزیک ، رسانه موسیقی ایران

    کامسونت، مرجع تخصصی پشتیبانی شبکه های اجتماعی و ارتباطی (آدرس جدید چت ساپورت)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی