/ ارور دیتابیس بعد انتقال هاست
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
فروش قالب وردپرس فروش فایل مشابه ژاکت وندا هاست
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 19 از 19

موضوع: ارور دیتابیس بعد انتقال هاست

  1. #11
    Mr.Sina آنلاین نیست.
    Mr.Sina
    مدير بازنشسته
    2,338نوشته4,315مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    51
    پسندیده است
    4,143 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    4327
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط ma2010 نمایش پست ها
    باید دقیقا بعدش باشه یا نه خط بعدیش باشه؟
    منظورتون غیر فعال کردن هک از طریق کانفینگ است ؟

    اگه بله برای غیرفعال کردن فقط لازمه بعد از

    کد:
    <?php
    این کد

    کد:
    define('DISABLE_HOOKS', true);
    را قرار دهید .

    کاربر زیر پست Mr.Sina را پسندیده است:


    ویرایش توسط Mr.Sina : 04-28-2013 در ساعت 12:14 PM
    دستم بوی گل می داد، مرا به جرم چیدن گل محکوم کردند اما هیچ کس فکر نکرد شاید من شاخه گلی کاشته باشم. " چه گوارا "

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #12
    ma2010 آنلاین نیست.
    ma2010
    کاربر سايت
    56نوشته13مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    957
    پسندیده است
    17 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    23
    topmovie-center.ir
    اره من میذارم بعدش ولی باز ارور دیتابیس میده
    فکر کردم شاید باید خط بعدی بذارمش

  4. #13
    Mr.Sina آنلاین نیست.
    Mr.Sina
    مدير بازنشسته
    2,338نوشته4,315مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    51
    پسندیده است
    4,143 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    4327
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط ma2010 نمایش پست ها
    اره من میذارم بعدش ولی باز ارور دیتابیس میده
    فکر کردم شاید باید خط بعدی بذارمش
    نه دوست عزیز شما باید بعد از کدی که بالا دادم قرار دهید اگر بازهم ارور دیتابیس داد ،

    راه دوم را امتحان کنید یعنی دیتابیس را repair کنید .
    دستم بوی گل می داد، مرا به جرم چیدن گل محکوم کردند اما هیچ کس فکر نکرد شاید من شاخه گلی کاشته باشم. " چه گوارا "

  5. #14
    ma2010 آنلاین نیست.
    ma2010
    کاربر سايت
    56نوشته13مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    957
    پسندیده است
    17 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    23
    topmovie-center.ir
    چطور
    repair بکنم؟

  6. #15
    Mr.Sina آنلاین نیست.
    Mr.Sina
    مدير بازنشسته
    2,338نوشته4,315مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    51
    پسندیده است
    4,143 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    4327
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط ma2010 نمایش پست ها
    چطور
    repair بکنم؟
    به phpmyadmin برید و دیتابیس موردنظرتون رو انتخاب و repair کنید .
    ویرایش توسط Mr.Sina : 04-28-2013 در ساعت 12:29 PM
    دستم بوی گل می داد، مرا به جرم چیدن گل محکوم کردند اما هیچ کس فکر نکرد شاید من شاخه گلی کاشته باشم. " چه گوارا "

  7. #16
    ma2010 آنلاین نیست.
    ma2010
    کاربر سايت
    56نوشته13مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    957
    پسندیده است
    17 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    23
    topmovie-center.ir
    اینشو که میدونم ولی گزینه ریپیر کجاستو نمیدونم یعنی وقتی دیتابیس رو انتخاب کردم گزینه ی ریپیر نداره که بخام بزنمش

    - - - Updated - - -

    خوب من همشون رو علامت دار کردم و بعد از اون نواری شکله ریپیر تبل رو زدم منظورتون این بود؟

  8. #17
    Mr.Sina آنلاین نیست.
    Mr.Sina
    مدير بازنشسته
    2,338نوشته4,315مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    51
    پسندیده است
    4,143 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    4327
    No Set
    وارد هاست شوید به phpmyadmin بروید و روی دیتابیس موردنظرتون کلیک کنید و همه تیبل های را علامت بزنید و از پایین منوی کشویی Repair table را انتخاب کنید .

    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    کاربر زیر پست Mr.Sina را پسندیده است:


    دستم بوی گل می داد، مرا به جرم چیدن گل محکوم کردند اما هیچ کس فکر نکرد شاید من شاخه گلی کاشته باشم. " چه گوارا "

  9. #18
    ma2010 آنلاین نیست.
    ma2010
    کاربر سايت
    56نوشته13مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    957
    پسندیده است
    17 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    23
    topmovie-center.ir
    ریپیر هم کردم ولی درست نشد ولی یه اخطار داشت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده

  10. #19
    CodeSaz آنلاین نیست.
    CodeSaz
    مدير بخش
    3,403نوشته6,851مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    54
    پسندیده است
    3,264 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    6858
    مسئول 3 ستاره
    wikivb.ir
    درود.
    دسترسی هاست رو برام پ.خ کنید تا حل کنم
    پیشنهاد می کنم در انتخاب هاستینگ دقت بکنید
    الان هاستینگتون بالا میاد اما ارور 404 می ده یعنی توی هاستشون هیچی نیست و به نظر من اصلا جالب نیست مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی