/ اولین ایندکس بنده برای گیمرها
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
تبلیغات شما وندا هاست
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 37

موضوع: اولین ایندکس بنده برای گیمرها

  1. #11
    local آنلاین نیست.
    local
    کاربر سايت
    2,070نوشته1,232مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1475
    پسندیده است
    1,828 پست
    بلاگ
    7 پست
    میزان امتیاز
    1241
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط Dξ3ІGПEЯ نمایش پست ها
    درود.
    این هیچ راه حلی نداره که بگم فلان چیزو جایگزین بکنید درست میشه !
    باید کد هاتون اصولی باشه !
    مثلا منو رو می خوای بیارید وسط شما میاید پیکسل می دیدی اما توی روزلیشن های دیگه درست نیست ! باید margin : auto ; بدید یعنی اینکه اتوماتیک خودت بیارش وسط
    این یکیش بود ! در هر جایی باید یه چیزی به کار ببرید
    اصول به کار بردن کلس ها رو هم باید رعایت بکنید !
    باید کد نویسی اصولی باشه و استاندارد تا مشکلی نداشته باشه مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    خیلی ممنون مثالا اگه بخام از وسط کمی بیارمش گوشه تر مجبور هستم از مارجین استفاده کنم دیگه مگه راه دیگه ای هم هستش؟
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #12
    CodeSaz آنلاین نیست.
    CodeSaz
    مدير بخش
    3,403نوشته6,851مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    54
    پسندیده است
    3,264 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    6858
    مسئول 3 ستاره
    wikivb.ir
    مشکلی نداره ! مثلا می خواید بیاریدش وسط ، همون مارگین اتوماتیک رو بدید بعد مجددا مارگین رایت بدید و ... معمولا توی ایندکس ها من دیدم که از پوزیتیشن زیاد استفاده میشه به خاطر همینم مارگین اتو ماتیک عمل نمی کنه وقتی پوزیتیشن بدید که در اون مواقع باید یه right : 50% ; بدید بعد یک margin-right: 1px ; که به جای این 1 پیکسل باید طوری باهاش بازی بکنید که بیاد وسط
    من اگر تمام اصول ها رو هم الان بگم که نمیشه ! بازم نمیشه درست کار کرد !
    باید خودتون ببینید ، به کد های استایل ها نگاه بکنید و ...
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    کاربر زیر پست CodeSaz را پسندیده است:



  4. #13
    local آنلاین نیست.
    local
    کاربر سايت
    2,070نوشته1,232مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1475
    پسندیده است
    1,828 پست
    بلاگ
    7 پست
    میزان امتیاز
    1241
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط Dξ3ІGПEЯ نمایش پست ها
    مشکلی نداره ! مثلا می خواید بیاریدش وسط ، همون مارگین اتوماتیک رو بدید بعد مجددا مارگین رایت بدید و ... معمولا توی ایندکس ها من دیدم که از پوزیتیشن زیاد استفاده میشه به خاطر همینم مارگین اتو ماتیک عمل نمی کنه وقتی پوزیتیشن بدید که در اون مواقع باید یه right : 50% ; بدید بعد یک margin-right: 1px ; که به جای این 1 پیکسل باید طوری باهاش بازی بکنید که بیاد وسط
    من اگر تمام اصول ها رو هم الان بگم که نمیشه ! بازم نمیشه درست کار کرد !
    باید خودتون ببینید ، به کد های استایل ها نگاه بکنید و ...
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    اها یه تجربه جدید ممنونم مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    اگه مانیتور شما بالای 17 اینچ هستش لطفا یه شات از ایندکس بنده قرار بدین یه تغییر کوچیک هم توش دادم.

    راهی هستش تا یک استایل یا ایندکس رو بشه تو مرورگرهای مختلف تست کرد مثالا افزونه ای برای فایرفاکس یا..
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  5. #14
    Ahmad آنلاین نیست.
    Ahmad
    کاربر سايت
    1,002نوشته3,642مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    32
    پسندیده است
    2,696 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    3664
    No Set
    نه باید اون مرورگر داشته باشی

    برا کدنویسی اصولی از DW" adobe dreamweaver" استفاده کن

    کاربر زیر پست Ahmad را پسندیده است:


    Site :coffegraphic.ir
    linkedin:https://www.linkedin.com/in/ahmadbayati
    instagram : instagram.com/4hmadbayati
    . . . Work :Graphic Designer / Art Consultant Logo / Identity / Brand / Print Design / photographer
    Telegram : Telegram.me/AhmadBayati



  6. #15
    local آنلاین نیست.
    local
    کاربر سايت
    2,070نوشته1,232مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1475
    پسندیده است
    1,828 پست
    بلاگ
    7 پست
    میزان امتیاز
    1241
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ахмад نمایش پست ها
    نه باید اون مرورگر داشته باشی

    برا کدنویسی اصولی از DW" adobe dreamweaver" استفاده کن
    بله از همین برنامه استفاده میکنم مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    - - - Updated - - -

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ахмад نمایش پست ها
    نه باید اون مرورگر داشته باشی

    برا کدنویسی اصولی از DW" adobe dreamweaver" استفاده کن
    بله از همین برنامه استفاده میکنم مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  7. #16
    local آنلاین نیست.
    local
    کاربر سايت
    2,070نوشته1,232مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1475
    پسندیده است
    1,828 پست
    بلاگ
    7 پست
    میزان امتیاز
    1241
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Wiki نمایش پست ها
    درود .
    اول از هر چیزی از فونت های خوب مثل بیکان استفاده کن تا قشنگتر بشه .
    دوم وسط چین کن همشون رو .
    منظور شما فونت فارسی B Yekan هستش اگه اره خوب این فونت تو خیلی از سیستم ها وجود نداره و بنده اگه از این فونت استفاده کنم خب فونت برای کاربر لود نمیشه پس چه فایده ای داره؟مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  8. #17
    CodeSaz آنلاین نیست.
    CodeSaz
    مدير بخش
    3,403نوشته6,851مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    54
    پسندیده است
    3,264 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    6858
    مسئول 3 ستاره
    wikivb.ir
    درود.
    خب توی سی اس اس لود بکنید فونت رو تا برای همه درست باشه !
    اگر می خواید برای رزولیشن های دیگه ببینید استایل رو پیشنهاد می کنم اول از همه همیشه با کروم کار بکنید چونکه خیلی خیلی امکاناتش بیشتره ! اونجا کنترل رو بگیرید و قرقره رو تاب بدید ...
    برای لود کردن فونت هم در سی اس اس :
    کد PHP:
    @font-face {
      
    font-family'Byekan'
     
    srcurl('wikivb/wikivb-v3/fonts/BYekan.eot?#'format('eot'),  /* IE6-8 */    
       
    url('wikivb/wikivb-v3/fonts/BYekan.woff'format('woff'),  /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/   
        
    url('wikivb/wikivb-v3/fonts/BYekan.ttf'format('truetype');  /* Saf3-5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */

    کمی دقت بکنید می بینید که آدرس هایی قرار گرفته بین ' که این آدرس رو متناسب با محل قالب باید تغییر بدید
    فایل هاشم که می تونید با آی دی ام همین الان دانلود بکنید ، کافیه اولش بنویسید http://wikivb.ir همین !
    به هر حال پیوست شد
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    • نوع فایل: zip fonts.zip (75.6 کیلو بایت, 2 نمايش)

    3 نفر از اعضا پست CodeSaz را پسندیده اند


    ویرایش توسط CodeSaz : 05-26-2013 در ساعت 02:59 AM

  9. #18
    OnT!me آنلاین نیست.
    OnT!me
    کاربر فعال و مفيد
    588نوشته1,171مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    93
    پسندیده است
    698 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    1181
    elitemods.net
    ایندکس خوب شده ولی بکگراندش اگه یه عکس مربوط به بازی بود به نظرم جذاب تر میشد طرح چون اصلا بهش نمیاد

    کاربر زیر پست OnT!me را پسندیده است:



    www.ELITEMODS.net

    www.EliteDesign.ir


    HTML - CSS - JAVASCRIPT - AJAX - PHP - MySQL




  10. #19
    local آنلاین نیست.
    local
    کاربر سايت
    2,070نوشته1,232مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1475
    پسندیده است
    1,828 پست
    بلاگ
    7 پست
    میزان امتیاز
    1241
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط OnT!me نمایش پست ها
    ایندکس خوب شده ولی بکگراندش اگه یه عکس مربوط به بازی بود به نظرم جذاب تر میشد طرح چون اصلا بهش نمیاد
    ممنون از Dξ3ІGПEЯ عزیز خیلی راهنمایی کردی بنده رو فقط الان میخام بدونم این ایندکس الان با اون تکه کدی که بنده قرار دادم واسه همه وسط چین هست یا نه؟

    و در مورد بکگراند چشب تازه دارم یاد میگیرم کم کم طرح های بهتری میزنم فعلا مشکل اینجات که کار زیاد با فتوشاپ بلد نیستم.مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  11. #20
    OnT!me آنلاین نیست.
    OnT!me
    کاربر فعال و مفيد
    588نوشته1,171مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    93
    پسندیده است
    698 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    1181
    elitemods.net
    برای من وسط چینه داداش.

    کاربر زیر پست OnT!me را پسندیده است:



    www.ELITEMODS.net

    www.EliteDesign.ir


    HTML - CSS - JAVASCRIPT - AJAX - PHP - MySQL




صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی