/ راهنمایی کوچیک در css
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
تبلیغات شما وندا هاست
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17

موضوع: راهنمایی کوچیک در css

  1. #1
    local آنلاین نیست.
    local
    کاربر سايت
    2,070نوشته1,232مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1475
    پسندیده است
    1,828 پست
    بلاگ
    7 پست
    میزان امتیاز
    1241
    No Set

    راهنمایی کوچیک در css

    سلام دوستان بنده میخام روی یک لوگو هاور قرار بدم جوری که موس میره روی لوگو یک هاور بیاد حالا میخام این هاور عکس باشه متوجه منظور بنده شدین؟
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    amirsarab آنلاین نیست.
    amirsarab
    کاربر سايت
    1,167نوشته1,523مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    954
    پسندیده است
    773 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    1532
    music-forum.ir
    عزیز توضیح دادید ولی نگفتید چه هاوری دوست دارید بیاد ؟

    - - - Updated - - -

    عزیز توضیح دادید ولی نگفتید چه هاوری دوست دارید بیاد ؟

    کاربر زیر پست amirsarab را پسندیده است:




  4. #3
    local آنلاین نیست.
    local
    کاربر سايت
    2,070نوشته1,232مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1475
    پسندیده است
    1,828 پست
    بلاگ
    7 پست
    میزان امتیاز
    1241
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirsarab نمایش پست ها
    عزیز توضیح دادید ولی نگفتید چه هاوری دوست دارید بیاد ؟

    - - - Updated - - -

    عزیز توضیح دادید ولی نگفتید چه هاوری دوست دارید بیاد ؟
    عزیز گفتم که هاور عکس میخام بیاد لطفا تو یاهو هم ان شو

    - - - Updated - - -

    نقل قول نوشته اصلی توسط amirsarab نمایش پست ها
    عزیز توضیح دادید ولی نگفتید چه هاوری دوست دارید بیاد ؟

    - - - Updated - - -

    عزیز توضیح دادید ولی نگفتید چه هاوری دوست دارید بیاد ؟
    عزیز گفتم که هاور عکس میخام بیاد لطفا تو یاهو هم ان شو
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  5. #4
    amirsarab آنلاین نیست.
    amirsarab
    کاربر سايت
    1,167نوشته1,523مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    954
    پسندیده است
    773 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    1532
    music-forum.ir
    آهان یعنی شما میخواهید که وقتی میریم روی عکس , یه عکس دیگه بیاد ؟

    - - - Updated - - -

    آهان یعنی شما میخواهید که وقتی میریم روی عکس , یه عکس دیگه بیاد ؟


  6. #5
    local آنلاین نیست.
    local
    کاربر سايت
    2,070نوشته1,232مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1475
    پسندیده است
    1,828 پست
    بلاگ
    7 پست
    میزان امتیاز
    1241
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirsarab نمایش پست ها
    آهان یعنی شما میخواهید که وقتی میریم روی عکس , یه عکس دیگه بیاد ؟

    - - - Updated - - -

    آهان یعنی شما میخواهید که وقتی میریم روی عکس , یه عکس دیگه بیاد ؟
    بله عزیز وقتی میری روی عکس یک عکس دیگه بیاد روی اون عکس
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  7. #6
    Kaka آنلاین نیست.
    Kaka
    کانديد مديريت
    689نوشته998مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    139
    پسندیده است
    662 پست
    بلاگ
    2 پست
    میزان امتیاز
    1007
    webdrew.ir
    درود

    کد PHP:
    .logo {
    backgroundurl(images/logo1.png);
    }

    .
    logo:hover {
    backgroundurl(images/logo2.png);
    opacity.8

    کاربر زیر پست Kaka را پسندیده است:


    ویرایش توسط Kaka : 05-29-2013 در ساعت 02:19 PM


    هورامی | WWW.HAWRAMI.IR . مرجع کامل دانلود آهنگ های هورامی


    آموزش وردپرس----طراحی وب


  8. #7
    CodeSaz آنلاین نیست.
    CodeSaz
    مدير بخش
    3,403نوشته6,851مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    54
    پسندیده است
    3,264 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    6858
    مسئول 3 ستاره
    wikivb.ir
    درود.
    به کلس لوگو بگراند بدید و مارگین و هرچیزی که مورد نیاز هست رو بدید بعد یه کلس دیگه با همون عنوان کلس بسازید و جلوی بنویسید :hover و توی خاصیت هام یک بگراند بدید
    به هر دو کلس این خاصیت ها را بدید (به جای 3 می تونید هر عددی بدید که بر حسب ثانیه هست)
    کد:
    -moz-transition: all 0.3s ease-in;
    -webkit-transition: all 0.3s ease-in;
    -o-transition: all 0.3s ease-in;
    -ms-transition: all 0.3s ease-in;
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    کاربر زیر پست CodeSaz را پسندیده است:



  9. #8
    local آنلاین نیست.
    local
    کاربر سايت
    2,070نوشته1,232مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1475
    پسندیده است
    1,828 پست
    بلاگ
    7 پست
    میزان امتیاز
    1241
    No Set
    دوستان بنده از css خارجی استفاده میکنم و تو html کد پایین رو میزام.

    کد:
    <div class="logo">
    <img src="spic/footer2.png" />
    </div>
    تو css هک کد زیر رو میزارم که کار نمیکنه:

    کد:
    .logo {
    background: url(spic/foter2.png);
    }
    
    .logo:hover {
    background: url(spic/foter.png);
    opacity: .8
    }
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  10. #9
    CodeSaz آنلاین نیست.
    CodeSaz
    مدير بخش
    3,403نوشته6,851مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    54
    پسندیده است
    3,264 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    6858
    مسئول 3 ستاره
    wikivb.ir
    html:
    کد:
    <div class="logo"></div>
    css:
    کد:
    .logo {
    background: url(spic/foter2.png);
    -moz-transition: all 0.3s ease-in;
    -webkit-transition: all 0.3s ease-in;
    -o-transition: all 0.3s ease-in;
    -ms-transition: all 0.3s ease-in;
    }
    .logo:hover{
    background: url(spic/foter.png);
    -moz-transition: all 0.3s ease-in;
    -webkit-transition: all 0.3s ease-in;
    -o-transition: all 0.3s ease-in;
    -ms-transition: all 0.3s ease-in;
    }
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    3 نفر از اعضا پست CodeSaz را پسندیده اند


    ویرایش توسط CodeSaz : 05-29-2013 در ساعت 04:25 PM

  11. #10
    amirsarab آنلاین نیست.
    amirsarab
    کاربر سايت
    1,167نوشته1,523مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    954
    پسندیده است
    773 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    1532
    music-forum.ir
    محمد جان دیگه واسه خود hover که transition ها رو نزار عزیز !

    این از همون کدهای اضافی حساب میشه که برای سئو و لود تایم تاثیر منفی داره .

    - - - Updated - - -

    محمد جان دیگه واسه خود hover که transition ها رو نزار عزیز !

    این از همون کدهای اضافی حساب میشه که برای سئو و لود تایم تاثیر منفی داره .


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی