/ سوال در مورد css
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
تبلیغات شما وندا هاست
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: سوال در مورد css

  1. #1
    alireza.pir آنلاین نیست.
    alireza.pir
    کاربر سايت
    221نوشته155مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    192
    پسندیده است
    210 پست
    بلاگ
    1 پست
    میزان امتیاز
    165
    www.udk.ir

    سوال در مورد css

    درود دوستان. بنده کد ساده ی زیر رو نوشتم:

    کد PHP:
    <html>
    <
    head>
    <
    style
    .
    ali
    {
    width:40px;
    height:40px;
    background:blue;
    border:2px solid #a1a1a1;
    border-radius:25px;
    transition:width 2s;
    -
    webkit-transition:width 2s/* Safari */
    }

    .
    ali:hover
    {
    width:250px;
    }
    </
    style>
    </
    head>
    <
    body>


    <
    div class="ali"></div>

    </
    body>
    </
    html
    این کد وقتی که موس Hover شد اجرا میشه. اما من میخوام وقتی که روش کلیک شد خاصیت transition اجرا بشه، برای این کار باید از چه دستوری استفاده کنم؟

    ممنون مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    H.Porshabani آنلاین نیست.
    H.Porshabani
    مدير بازنشسته
    444نوشته946مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    شماره عضویت
    10
    پسندیده است
    747 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    942
    www.wikivb.ir
    درود

    با دستور زیر میتونید این عمل رو انجام بدید

    کد:
    ali : active.

    کاربر زیر پست H.Porshabani را پسندیده است:


    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    دوستانی که از یاهو استفاده میکنند میتونند ایدی زیر رو اد کنند

    info.tehranbanner@yahoo.com


  4. #3
    alireza.pir آنلاین نیست.
    alireza.pir
    کاربر سايت
    221نوشته155مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    192
    پسندیده است
    210 پست
    بلاگ
    1 پست
    میزان امتیاز
    165
    www.udk.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط vBulletin نمایش پست ها
    درود

    با دستور زیر میتونید این عمل رو انجام بدید

    کد:
    ali : active.
    با این دستور باید کلیک موس رو پایین نگه داریم تا اجراشه. میخوام به یک بار کلیک، تا آخر اجرا بشه، و با کلیک دوباره بسته بشه

    - - - Updated - - -

    نقل قول نوشته اصلی توسط vBulletin نمایش پست ها
    درود

    با دستور زیر میتونید این عمل رو انجام بدید

    کد:
    ali : active.
    با این دستور باید کلیک موس رو پایین نگه داریم تا اجراشه. میخوام به یک بار کلیک، تا آخر اجرا بشه، و با کلیک دوباره بسته بشه

  5. #4
    alireza.pir آنلاین نیست.
    alireza.pir
    کاربر سايت
    221نوشته155مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    192
    پسندیده است
    210 پست
    بلاگ
    1 پست
    میزان امتیاز
    165
    www.udk.ir
    Up

    با این کد هم مشکل بر طرف نشد:

    کد:
    <html>
    <head>
    <style> 
    .ali
    {
    width:40px;
    height:40px;
    background:blue;
    border:2px solid #a1a1a1;
    border-radius:25px;
    transition:width 2s;
    -webkit-transition:width 2s; /* Safari */
    }
    
    .ali:focus
    {
    width:250px;
    }
    </style>
    </head>
    <body>
    
    
    <div class="ali"></div>
    
    </body>
    </html>

  6. #5
    H.Porshabani آنلاین نیست.
    H.Porshabani
    مدير بازنشسته
    444نوشته946مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    شماره عضویت
    10
    پسندیده است
    747 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    942
    www.wikivb.ir
    به این یک نگا بنداز

    http://upload.wikivb.ir/images/7djfe1302094nlcatqnp.zip

    کاربر زیر پست H.Porshabani را پسندیده است:


    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    دوستانی که از یاهو استفاده میکنند میتونند ایدی زیر رو اد کنند

    info.tehranbanner@yahoo.com


  7. #6
    alireza.pir آنلاین نیست.
    alireza.pir
    کاربر سايت
    221نوشته155مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    192
    پسندیده است
    210 پست
    بلاگ
    1 پست
    میزان امتیاز
    165
    www.udk.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط vBulletin نمایش پست ها
    ممنون خیلی ممنون. 50 در صد مسئله حل شد مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    حالا چطور وقتی دوباره کلیک شد بره به حالت اولیه؟! مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    - - - Updated - - -

    البته بنده احساس می کنم برای اجرای درست این کاری که من میخوام باید از jquery استفاده کرد. درسته؟!

  8. #7
    alireza.pir آنلاین نیست.
    alireza.pir
    کاربر سايت
    221نوشته155مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    192
    پسندیده است
    210 پست
    بلاگ
    1 پست
    میزان امتیاز
    165
    www.udk.ir
    UP

    در کد های jquery فقط slide Up و Down وجود داره. مثل وی آی پی ویکی وی بی این گوشه؛ برای Slide right یا Left باید چه کار کرد؟!

  9. #8
    alireza.pir آنلاین نیست.
    alireza.pir
    کاربر سايت
    221نوشته155مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    192
    پسندیده است
    210 پست
    بلاگ
    1 پست
    میزان امتیاز
    165
    www.udk.ir
    دوستان موفق شدم! مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    دیگه کد هاشو نمیذارم که زحمتم همینجوری هدر نره! مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی)

    ولی ممنون میشم یه نگاه بندازید و نظرتون رو بگید:


    http://www.udk.ir/

    پایین سمت چپ!

  10. #9
    CodeSaz آنلاین نیست.
    CodeSaz
    مدير بخش
    3,403نوشته6,851مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    54
    پسندیده است
    3,264 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    6858
    مسئول 3 ستاره
    wikivb.ir
    درود.
    برای ایجاد حالت اسکرول مانند کافیه یک کلس بسازید و خاصیت های زیر را بهش بدید :
    کد:
    position: fixed;
    bottom: 5px;
    right: 5px;
    z-index: 99999999;
    اگر می خواید سمت چپ بیاید کافیه right را به left تبدیل کنید
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    کاربر زیر پست CodeSaz را پسندیده است:


    Coming Soon New Project ■

  11. #10
    alireza.pir آنلاین نیست.
    alireza.pir
    کاربر سايت
    221نوشته155مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    192
    پسندیده است
    210 پست
    بلاگ
    1 پست
    میزان امتیاز
    165
    www.udk.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط Dξ3ІGПEЯ نمایش پست ها
    درود.
    برای ایجاد حالت اسکرول مانند کافیه یک کلس بسازید و خاصیت های زیر را بهش بدید :
    کد:
    position: fixed;
    bottom: 5px;
    right: 5px;
    z-index: 99999999;
    اگر می خواید سمت چپ بیاید کافیه right را به left تبدیل کنید
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    عذر میخوام من تازه پاسختون رو دیدم. نه حالت اسکرولی نمیخواستم. میخواستم وقتی با موس روش کلیک میشه باز بشه و وقتی دوباره کلیک میشه بسته بشه. البته اینی هم که الان درست کردم اوکیه مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی