/ افزایش سرعت بارگذاری سایت با استفاده از تابع flush در php
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
تبلیغات شما وندا هاست
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: افزایش سرعت بارگذاری سایت با استفاده از تابع flush در php

  1. #1
    !AL آنلاین نیست.
    !AL
    کاربر اخراجي
    361نوشته396مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    شماره عضویت
    2252
    پسندیده است
    150 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    406
    www.forum.soft21.ir

    افزایش سرعت بارگذاری سایت با استفاده از تابع flush در php

    از وقتی گوگل سرعت بارگذاری صفحات وب را نیز به عنوان یکی از ملاک های مهم رتبه بندی سایت ها در موتور جستجوگر خود معرفی کرد،صاحبان سایت ها و کارشناسان سئو(
    SEO
    ) تمام سعی خود را برای افزایش سرعت لود صفحات خود انجام می دهند.
    چرا باید از تابع Flush در php استفاده کنیم؟

    تابع ()flush در php به ما اجازه می دهد تا بخشی از HTML را که حاضر است به مرورگر بفرستیم تا معطل نماند ،در همین حال نیز مرورگر مشغول پردازش باقیمانده اجزا صفحه خواهد بود تا در ادامه آنها را نمایش دهد.
    گرچه این افزایش سرعت بیشتر بستگی به پردازش سمت سرور،حجم صفحه و اندازه فایل های css دارد.
    کجا تابع flush را اضافه کنم؟

    برای اینکه مرورگر بتواند به صورت صحیح و موازی ،فایل های js و css را استخراج کند،پیشنهاد می شود تابع <?php flush(); ?> را بین </head> و <body> قرار دهید.یعنی تگ پایانی head و تگ ابتدایی body.
    وردپرس

    دوستانی که از وردپرس استفاده می کنند،کافی است فایل header.php موجود در پوشه قالب خود را باز کنند و این کد را اضافه نمایند:
    کد:
    </head>
    <?php flush(); ?>
     <body>
    کاربران وی بی برای اعمال این باید از جست و جوی قالب ها این و جست و جو کنن headinclude و تهش کد زیر رو اضافه کنن
    کد:
    <?php flush(); ?>

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    CodeSaz آنلاین نیست.
    CodeSaz
    مدير بخش
    3,403نوشته6,851مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    54
    پسندیده است
    3,264 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    6858
    مسئول 3 ستاره
    wikivb.ir
    درود.
    یعنی با همین <?php flush(); ?> سرعت سایت زیاد میشه مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی چقدر ساده !
    بعد والید کردن و ، اوپتیمیز جی تی میکس و اچ تی اکسس و gzip و ... هیچ مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    کاش منع می زاشتید یه اطلاعاتی کسب کنیم در بارش ! الان یه والید کلی هزینه بره و حدود 72 ساعت وقت می گیره ! بعد جی تی میکس یه 24 ساعت زمان بره ، اچ تی اکسس که باید از یک فرد فوق فوق فوق حرفه ای کمک گرفت که سابقه چند ساله دارن و gzip که حدودا کار ساده ای هست اما خب باز به هر حال 1 ساعت رو می گیره تنظیماتش به درستی انجام بشه و ... بعد با همین یه خط کد همه اینا رو انجام می ده سرعتو می بره بالا مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    لطفا منبع بزارید چون برای بنده که به هیچ وجع قابل درک نیست که این کد سرعت رو می بره بالا ، شاید یکمی تفاوت باشه اما خب ... اسمشو نگیم تفاوت بهتره ! یعنی ممکنه 0.01 s تفاوت باشه !
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

    4 نفر از اعضا پست CodeSaz را پسندیده اند


    Coming Soon New Project ■

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی