/ پاک کردن دو تا warning در هنگام ورود
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
تبلیغات شما وندا هاست
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوع: پاک کردن دو تا warning در هنگام ورود

  1. #1
    mohammad_r آنلاین نیست.
    mohammad_r
    کاربر سايت
    12نوشته0مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    شماره عضویت
    2758
    پسندیده است
    2 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    10
    No Set

    پاک کردن دو تا warning در هنگام ورود

    با سلام.
    انجمن ما هک شده بوده و طرف یه fake login روی انجمن نصب کرده بود که هرکس انلاین میشد یوزر پسورد براش ارسال میشد.
    ما این رو پاک کردیم اما هنوز وقتی هر کس وارد میشه اون 2 خط وارنینگ بالای انجمن میاد.
    کسی میدونه چطوری باید پاک کنم این وارنینگها رو ؟
    مطمئن هم هستیم که موضوع دیگه طرف دسترسی نداره.

    متن وارنینگ ها :

    Warning: array_unique() [function.array-unique]: The argument should be an array in [path]/includes/functions_login.php(288) : eval()'d code on line 27

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/functions_login.php(288) : eval()'d code on line 29

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    AminX آنلاین نیست.
    AminX
    مدير بازنشسته
    4,703نوشته6,570مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    984
    پسندیده است
    2,596 پست
    بلاگ
    2 پست
    میزان امتیاز
    6578
    مسئول 2 ستاره
    www.cssnevis.ir
    درود

    ارور میگه که فایل function_login.php واقع در includes شما مشکل داره !

    اونو پاک کنید و اینی که پیوست کردم رو به جاش اپلود کنید ببینید حل میشه یا نه (در هاست اکسترکتش کنید تا جایگزین بشه):
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

    کاربر زیر پست AminX را پسندیده است:


    .....

  4. #3
    mohammad_r آنلاین نیست.
    mohammad_r
    کاربر سايت
    12نوشته0مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    شماره عضویت
    2758
    پسندیده است
    2 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    10
    No Set
    اقا ممنون ولی من از نسخه 3.8 استفاده میکنما !
    این فایلت هم توی فولدر اینکلود قابل اکسترک کردن نیست !
    میشه راهنمایی کنی مجدد ؟


    The File Manager does not support extracting this type of archive.
    ویرایش توسط mohammad_r : 08-22-2013 در ساعت 05:43 PM

  5. #4
    AminX آنلاین نیست.
    AminX
    مدير بازنشسته
    4,703نوشته6,570مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    984
    پسندیده است
    2,596 پست
    بلاگ
    2 پست
    میزان امتیاز
    6578
    مسئول 2 ستاره
    www.cssnevis.ir
    3.8 دارید ؟

    پک ویبولتین 3.8 رو دانلود کنید و اون فایل رو اپلود کنید
    .....

  6. #5
    mohammad_r آنلاین نیست.
    mohammad_r
    کاربر سايت
    12نوشته0مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    شماره عضویت
    2758
    پسندیده است
    2 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    10
    No Set
    کسی 3.8 دانلود شده نداره این فایل رو در اختیار من بزاره ؟
    چون نتونستم دانلود کنم از انجمن.
    ممنون میشم واقعا.

  7. #6
    A.YOU.L آنلاین نیست.
    A.YOU.L
    کاربر فعال و مفيد
    45نوشته92مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    شماره عضویت
    615
    پسندیده است
    67 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    102
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_r نمایش پست ها
    کسی 3.8 دانلود شده نداره این فایل رو در اختیار من بزاره ؟
    چون نتونستم دانلود کنم از انجمن.
    ممنون میشم واقعا.
    پیوست شد
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

    2 نفر از اعضا پست A.YOU.L را پسندیده اند



    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  8. #7
    mohammad_r آنلاین نیست.
    mohammad_r
    کاربر سايت
    12نوشته0مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    شماره عضویت
    2758
    پسندیده است
    2 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    10
    No Set
    ممنون این کار رو کردم اما کماکان اون وارنینگ ها میاد !!!!
    ممنون میشم باز اگه کسی میدونه راهنمایی کنه !

    Warning: array_unique() [function.array-unique]: The argument should be an array in [path]/includes/functions_login.php(288) : eval()'d code on line 27

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/functions_login.php(288) : eval()'d code on line 29

  9. #8
    mohammad_r آنلاین نیست.
    mohammad_r
    کاربر سايت
    12نوشته0مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    شماره عضویت
    2758
    پسندیده است
    2 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    10
    No Set
    دوستان خواهشا یکی ما رو کمک کنه !

  10. #9
    mohammad_r آنلاین نیست.
    mohammad_r
    کاربر سايت
    12نوشته0مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    شماره عضویت
    2758
    پسندیده است
    2 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    10
    No Set
    یعنی کسی بلد نیست واقعا ؟!
    خواهشا یکی یه راهنمایی کنه من رو !

  11. #10
    Ahmad آنلاین نیست.
    Ahmad
    کاربر سايت
    1,002نوشته3,642مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    32
    پسندیده است
    2,696 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    3664
    No Set
    سلام

    شما از پلاگین وزارت دفاع استفاده میکنید؟؟
    Site :coffegraphic.ir
    linkedin:https://www.linkedin.com/in/ahmadbayati
    instagram : instagram.com/4hmadbayati
    . . . Work :Graphic Designer / Art Consultant Logo / Identity / Brand / Print Design / photographer
    Telegram : Telegram.me/AhmadBayati



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 07-27-2013, 11:06 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی