/ سوالی در مورد PHP در Java Script
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
تبلیغات شما وندا هاست
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: سوالی در مورد PHP در Java Script

  1. #1
    RiCaRoS آنلاین نیست.
    RiCaRoS
    کاربر سايت
    147نوشته191مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    13
    پسندیده است
    250 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    195
    http://manotoforum.com

    سوالی در مورد PHP در Java Script

    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان

    یه سوالی از حرفه ای ها داشتم در مورد قراردادن کد های PHP در جاوا اسکریپت

    من میخوام وردپرسم رو ایجکس کنم

    تو یه جا به اشکال برخوردم ، منم میخوام چرخه پست هارو تو یه فایل جاوا اسکریپت قرار بدم که اونم طی 10 ثانیه ریفرش میشه
    کد جاوا اسکریپتش رو دارم ولی هر کاری میکنم نمیتونم با PHP برقراری کنم

    کد:
    var divname, content2 = '', content = '', up = 1, count = 10, interval;
    function refresh() {
        count = 10;
        clearInterval(interval);
        $('#loadingstate').empty().append('<div id="ajax2"><p>در حال دریافت اطلاعات...</p></div>').fadeIn(300);
        $('#hide').load('http://litescript.ir/wp-content/themes/LiteScr/posts.php', function(data) {
            if (data != '') {
                data = str_replace('<p>', '', data);
                data = str_replace('</p>', '', data);
                content2 = content;
                content = data;
                data = str_replace(content2, '', data);
                console.log('Updated');
                if (data != '') {
                    divname = "ajaxup" + up;
                    if (data == content)
                        $('.ajaxclear').empty();
                    var arr = data.split('<br />'), i;
                    for (i in arr) {
                        if (arr[i] != '') {
                            $('#ajax').after("<div style='display:none' id='ajax2' class='ajaxclear ajaxup" + up + "'><p>" + arr[i] + "</p></div>");
                            divname = ".ajaxup" + up;
                            $(divname).fadeIn();
                            up++;
                        }
                    }
                    /*
                    $('html, body').animate({
                        scrollTop : $('#content').offset().top
                    }, 500);
                    */
                }
                countDown();
            }
        });
    }
    
    function countDown() {
        if (count <= 0) {
            refresh();
        } else {
            clearInterval(interval);
            count--;
            $('#loadingstate').empty().append('<div id="ajax2"><p>بروز رسانی تا  ' + count + ' ثانیه دیگر انجام خواهد شد! <a onClick="refresh()" style="cursor:pointer">(بروز رسانی)</a></p></div>').fadeIn(300);
            interval = setInterval('countDown()', 1000);
        }
    }
    
    function str_replace(search, replace, subject, count) {
        var i = 0, j = 0, temp = '', repl = '', sl = 0, fl = 0, f = [].concat(search), r = [].concat(replace), s = subject, ra = Object.prototype.toString.call(r) === '[object Array]', sa = Object.prototype.toString.call(s) === '[object Array]';
        s = [].concat(s);
        if (count) {
            this.window[count] = 0;
        }
    
        for ( i = 0, sl = s.length; i < sl; i++) {
            if (s[i] === '') {
                continue;
            }
            for ( j = 0, fl = f.length; j < fl; j++) {
                temp = s[i] + '';
                repl = ra ? (r[j] !== undefined ? r[j] : '') : r[0];
                s[i] = (temp).split(f[j]).join(repl);
                if (count && s[i] !== temp) {
                    this.window[count] += (temp.length - s[i].length) / f[j].length;
                }
            }
        }
        return sa ? s : s[0];
    }
    
    
    $(document).ready(function() {
        refresh();
    });
    اون قسمتی که با رنگ قرمز مشخص کردم ، اونجا مشکل منه
    وقتی .load رو میزنم و یه صفحه php رو تعریف میکنم مشکل پیدا میکنه دلیلشم اینه که صفحه ای که ساختم جدا از تم وردپرس هست حالا اون صفحه ای رو که درست کردم رو با پی اچ پی خالی با include کردن قرار میدم اوکیهمشکل من اون ای جکسشه

    حالا وقتیم که بجای .load ، کد ducument.write میزارم و کد های اون قسمت رو میدم نشون نمیده

    اگه میدونید بیزجمت من رو راهنمایی کنید

    اگرم یه روش دیگه بلدید بگید !

    پیشاپیش ممنون
    ویرایش توسط RiCaRoS : 09-11-2013 در ساعت 11:11 PM

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    RiCaRoS آنلاین نیست.
    RiCaRoS
    کاربر سايت
    147نوشته191مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    13
    پسندیده است
    250 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    195
    http://manotoforum.com
    ///// up /////

    کسی نمیتونه ؟

  4. #3
    AminX آنلاین نیست.
    AminX
    مدير بازنشسته
    4,703نوشته6,570مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    984
    پسندیده است
    2,596 پست
    بلاگ
    2 پست
    میزان امتیاز
    6578
    مسئول 2 ستاره
    www.cssnevis.ir
    قبل از 10 ساعت آپ نکنید .
    .....

  5. #4
    RiCaRoS آنلاین نیست.
    RiCaRoS
    کاربر سايت
    147نوشته191مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    13
    پسندیده است
    250 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    195
    http://manotoforum.com
    کسی نیست ؟؟
    2 روز گذشت !

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. بهینه سازی فایل های java و css (کم کردن حجم استایل)
    توسط sajad در انجمن جدید ترین هک ها و پلاگین ها
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 03-20-2013, 03:20 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی