/ کد نویسی لوگو
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
فروش قالب وردپرس فروش فایل مشابه ژاکت وندا هاست
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: کد نویسی لوگو

  1. #1
    adids آنلاین نیست.
    adids
    کاربر سايت
    185نوشته5مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    122
    پسندیده است
    15 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    15
    No Set

    کد نویسی لوگو

    درود

    دوستان من 2 تا لوگو آماده دارم میخوام جوری تو سایت بزارم که موس روش میره رنگ قرمزش بیاد چطور باید درستش کنم ؟؟

    اینم دو لوگو

    fqv0lcec6kc2lh0pecfc.png
    4evyx63jmfsru58lhvq8.png
    ممنون میشم راحنمایی کنید.مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    C.I.A آنلاین نیست.
    C.I.A
    کاربر سايت
    393نوشته207مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    شماره عضویت
    2035
    پسندیده است
    197 پست
    بلاگ
    2 پست
    میزان امتیاز
    217
    holoo-f.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط adids نمایش پست ها
    درود

    دوستان من 2 تا لوگو آماده دارم میخوام جوری تو سایت بزارم که موس روش میره رنگ قرمزش بیاد چطور باید درستش کنم ؟؟

    اینم دو لوگو

    fqv0lcec6kc2lh0pecfc.png
    4evyx63jmfsru58lhvq8.png
    ممنون میشم راحنمایی کنید.مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    کد اچ تی ام الش
    کد:
    <div class:"amir"></div>
    اینم سی اس اسش


    کد:
    .amir {
    background: url(1ادرس عکس);
      
    width: 310px;
    height: 95px;
    -moz-transition: all 0.4s ease-in;
    -webkit-transition: all 0.4s ease-in;
    -o-transition: all 0.4s ease-in;
    -ms-transition: all 0.4s ease-in;
        
    }
    
    .amir:hover {
    background: url(2ادرس عکس);
    }
    اون قسمت آدرس عکس 1 و آدرس عکس دو رو خودتون درست کنید
    اگه مشکلی بود درخدمتم

    3 نفر از اعضا پست C.I.A را پسندیده اند


    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  4. #3
    PerSiaNOffliNe آنلاین نیست.
    PerSiaNOffliNe
    کاربر سايت
    217نوشته149مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    شماره عضویت
    653
    پسندیده است
    303 پست
    بلاگ
    1 پست
    میزان امتیاز
    159
    forums5.persianoffline.com
    از خاصیت اسپرایت هم میتونید استفاده کنید

    http://www.wikivb.ir/thread5926-2.html

    3 نفر از اعضا پست PerSiaNOffliNe را پسندیده اند



  5. #4
    adids آنلاین نیست.
    adids
    کاربر سايت
    185نوشته5مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    122
    پسندیده است
    15 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    15
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط امیر نمایش پست ها
    کد اچ تی ام الش
    کد:
    <div class:"amir"></div>
    اینم سی اس اسش


    کد:
    .amir {
    background: url(1ادرس عکس);
      
    width: 310px;
    height: 95px;
    -moz-transition: all 0.4s ease-in;
    -webkit-transition: all 0.4s ease-in;
    -o-transition: all 0.4s ease-in;
    -ms-transition: all 0.4s ease-in;
        
    }
    
    .amir:hover {
    background: url(2ادرس عکس);
    }
    اون قسمت آدرس عکس 1 و آدرس عکس دو رو خودتون درست کنید
    اگه مشکلی بود درخدمتم
    الان من قسمت دومو پر کنم و ته سی اس اس بزارم ولی قسمت اولو چیکار کنم؟ جای آدرس لوگو بزارم؟

  6. #5
    AminX آنلاین نیست.
    AminX
    مدير بازنشسته
    4,703نوشته6,570مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    984
    پسندیده است
    2,596 پست
    بلاگ
    2 پست
    میزان امتیاز
    6578
    مسئول 2 ستاره
    www.cssnevis.ir
    لازم به اینکار نیست ، کلس لوگو رو پیدا کنید فقط بعد به additional.css هاور رو اضافه کنید :

    کد:
    .class:hover {
    background: url(ax);
    }
    به کلس اصلی هم اینا رو اضافه کنید :

    کد:
    -webkit-transition: all 1s;-moz-transition: all 1s;
    -ms-transition: all 1s;
    -o-transition: all 1s;
    transition: all 1s;

    5 نفر از اعضا پست AminX را پسندیده اند


    .....

  7. #6
    Bahram.R آنلاین نیست.
    Bahram.R
    مدير بازنشسته
    438نوشته1,546مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    245
    پسندیده است
    1,490 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    1555
    No Set
    • شما <span id="logo"> که در قالب هدر هست رو پیدا کنید .
    • تگ img که داخل تگ span هست رو کلاً دیلیت کنید . (با علامت کوچکتر شروع و با علامت بزرگتر تموم میشه .)
    • #logo رو جست و جو و پیدا کنید .
    • جایگزین کنید :

    کد:
    • #logo { float:right; background: url(http://upload.wikivb.ir/images/t9hnmas967pw2t6vkpje.png) ; background-position: 0 0; width: 310px; height: 95px; -moz-transition: all 0.3s ease-in; -webkit-transition: all 0.3s ease-in; -o-transition: all 0.3s ease-in; -ms-transition: all 0.3s ease-in; }
    • ته additional.css قرار بدید :
    • کد:
      #logo:hover {    background-position: 0 -96px;
      }
    کد:
    
    
    لازم به اینکار نیست ، کلس لوگو رو پیدا کنید فقط بعد ...
    البته این کار جواب نمیده چون آدرس دهی ایمیج از طریق اچ تی ام ال بوده امین جان ..

    مشکلی بود بفرمایید تا راهنماییتون کنیم .
    موفق باشید .

    3 نفر از اعضا پست Bahram.R را پسندیده اند


    everything that kills me make me feel alive مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  8. #7
    AminX آنلاین نیست.
    AminX
    مدير بازنشسته
    4,703نوشته6,570مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    شماره عضویت
    984
    پسندیده است
    2,596 پست
    بلاگ
    2 پست
    میزان امتیاز
    6578
    مسئول 2 ستاره
    www.cssnevis.ir
    البته این کار جواب نمیده چون آدرس دهی ایمیج از طریق اچ تی ام ال بوده امین جان ..
    بنده نمیدونستم از چه قالبی استفاده میکنند ، میتونن از توی هدر پاک کنن آدرس دهی رو و فقط به این صورت بذارن :

    کد:
    <div class="logo"></div>
    بعد از توی همون کلس بهش بکگراند ایمیج رو بدن ، که خودتون کامل توضیح دادید .

    کاربر زیر پست AminX را پسندیده است:


    .....

  9. #8
    shakib zero آنلاین نیست.
    shakib zero
    کاربر سايت
    600نوشته497مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    38
    پسندیده است
    839 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    504
    www.web-fun.ir
    دوستان اگه دوتا عکس لوگو جداگانه داشته باشیم چطوری باید تو سی اس اسش تعریف کنیم؟؟؟؟

    ممنونم
    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  10. #9
    Bahram.R آنلاین نیست.
    Bahram.R
    مدير بازنشسته
    438نوشته1,546مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    245
    پسندیده است
    1,490 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    1555
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط MasteRMind نمایش پست ها
    بنده نمیدونستم از چه قالبی استفاده میکنند ، میتونن از توی هدر پاک کنن آدرس دهی رو و فقط به این صورت بذارن :

    کد:
    <div class="logo"></div>
    بعد از توی همون کلس بهش بکگراند ایمیج رو بدن ، که خودتون کامل توضیح دادید .
    البته نیازی نیست که div قرار بدن صرفاً پاک کردن تگ img کافی هست چون از قبل span قرار داده شده براش و خاصیت بهش داده شده ..
    البته اگه از استایل دیگه ای استفاده میکنن که صرفاً تگ img هست باید این کار رو انجام بدن ..
    موفق باشید .

    دوستان اگه دوتا عکس لوگو جداگانه داشته باشیم چطوری باید تو سی اس اسش تعریف کنیم؟؟؟؟

    ممنونم
    شما در کلس اصلی
    background: url(url pic1) ;
    و در hover
    background: url(url pic 2) ;
    رو قرار بدید . url pic1 و url pic 2 هم که آدرس عکس هاتون رو باید جایگزین کنید .

    کاربر زیر پست Bahram.R را پسندیده است:


    ویرایش توسط Bahram.R : 09-24-2013 در ساعت 09:44 PM
    everything that kills me make me feel alive مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  11. #10
    adids آنلاین نیست.
    adids
    کاربر سايت
    185نوشته5مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    122
    پسندیده است
    15 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    15
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط Bahram.R نمایش پست ها
    • شما <span id="logo"> که در قالب هدر هست رو پیدا کنید .
    • تگ img که داخل تگ span هست رو کلاً دیلیت کنید . (با علامت کوچکتر شروع و با علامت بزرگتر تموم میشه .)
    • #logo رو جست و جو و پیدا کنید .
    • جایگزین کنید :

    کد:
    • #logo { float:right; background: url(http://upload.wikivb.ir/images/t9hnmas967pw2t6vkpje.png) ; background-position: 0 0; width: 310px; height: 95px; -moz-transition: all 0.3s ease-in; -webkit-transition: all 0.3s ease-in; -o-transition: all 0.3s ease-in; -ms-transition: all 0.3s ease-in; }
    • ته additional.css قرار بدید :
    • کد:
      #logo:hover {    background-position: 0 -96px;
      }




    البته این کار جواب نمیده چون آدرس دهی ایمیج از طریق اچ تی ام ال بوده امین جان ..

    مشکلی بود بفرمایید تا راهنماییتون کنیم .
    موفق باشید .
    بهرام جان

    • تگ img که داخل تگ span هست رو کلاً دیلیت کنید . (با علامت کوچکتر شروع و با علامت بزرگتر تموم میشه .)
    • #logo رو جست و جو و پیدا کنید .

    این دو تارو نمیدونم چیکار کنم تگ img فقط منظورت اینه؟</img> یا کل متن قبلش که آدرس لوگو رو داده؟

    logo# رو کجا جستجو کنم و پیدا کنم؟

    استایل من cloads انجمن همکار هست گفتم شاید شما یه استایل دیگه ای رو ببینید از پایین صفحه اونو بیارید اگر به استایل ربط داره

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی