/ چطور عکس های سایت رو زیبا کنم؟
وندا هاست
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
بک لینک ها
فروش قالب وردپرس فروش فایل مشابه ژاکت وندا هاست
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: چطور عکس های سایت رو زیبا کنم؟

  1. #1
    BaNo_O آنلاین نیست.
    BaNo_O
    کاربر اخراجي
    138نوشته69مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    شماره عضویت
    3178
    پسندیده است
    35 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    79
    www.ironiforum.ir

    چطور عکس های سایت رو زیبا کنم؟

    باسلام

    از اسم تاپیک مشخصه میخوام وقتی کسی عکس میذاره توی سایت عکس هم کوچیک بشه و هم دورش کادر بندی بشه ووقتی کسی روش کلیک کنه بزرگ بشه.اگه میشه اموزشش یا هک هست رو بگید

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    Mr.Sina آنلاین نیست.
    Mr.Sina
    مدير بازنشسته
    2,338نوشته4,315مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    51
    پسندیده است
    4,143 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    4327
    No Set
    درود

    عکس هایی که دقیقا کجای سایت می زارید ؟ داخل پست ؟

    چون باید برای اینکار هاور بدید و کد هر جا با هم فرق دارد .

    دستم بوی گل می داد، مرا به جرم چیدن گل محکوم کردند اما هیچ کس فکر نکرد شاید من شاخه گلی کاشته باشم. " چه گوارا "

  4. #3
    Ali.shafaey آنلاین نیست.
    Ali.shafaey
    کاربر برتر فصل
    مدير ارشد
    6,425نوشته8,292مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1571
    پسندیده است
    4,628 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    8298
    مسئول 7 ستاره
    king-design.ir
    درود منم خیلی وقته دنبال همچین آموزشی بودم
    من میخوام عکس های داخل پست مثل عکس های داخل پست پرتابل سایتم بشن
    نمونه:
    http://ghati.ir/%D8%AD%D8%B1%D9%81-%...%DB%8C-%D9%85/
    موس رو ببرید روی عکس ها ببینید چطوری میشه؟میخوام انجمنمم اینجوری بشه
    http://forum.ghati.ir/

    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  5. #4
    Mr.Sina آنلاین نیست.
    Mr.Sina
    مدير بازنشسته
    2,338نوشته4,315مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    51
    پسندیده است
    4,143 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    4327
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط ali.sh نمایش پست ها
    درود منم خیلی وقته دنبال همچین آموزشی بودم
    من میخوام عکس های داخل پست مثل عکس های داخل پست پرتابل سایتم بشن
    نمونه:
    http://ghati.ir/%D8%AD%D8%B1%D9%81-%...%DB%8C-%D9%85/
    موس رو ببرید روی عکس ها ببینید چطوری میشه؟میخوام انجمنمم اینجوری بشه
    http://forum.ghati.ir/
    برای تصاویر داخل پست ها باید به کلس .content img هاور بدید ، برای اینکار به جست و جوی قالب ها بروید و .content img را سرچ کنید و اگر پیدا کردید این کد را زیرش اضافه کنید :

    کد:
    .content img:hover {
    margin-right:13px;
    }
    برای هاور دیگر کد را عوض کنید ، موفق باشید مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی
    دستم بوی گل می داد، مرا به جرم چیدن گل محکوم کردند اما هیچ کس فکر نکرد شاید من شاخه گلی کاشته باشم. " چه گوارا "

  6. #5
    Ali.shafaey آنلاین نیست.
    Ali.shafaey
    کاربر برتر فصل
    مدير ارشد
    6,425نوشته8,292مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1571
    پسندیده است
    4,628 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    8298
    مسئول 7 ستاره
    king-design.ir
    این کد رو گذاشتم ولی وقتی روی موس میره روی عکس
    عکس ها فقط کمی به سمت چپ میرن همین!
    من میخوام مثل سایتم بشه که بهتون نمونه دادم
    ممنون میشم مشابه اون کد رو بدید
    یا اگه میخواید من اون کد رو بدم بهتون شما کاری کنید که برای ویبولتین هم قابل استفاده بشه

    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  7. #6
    Mr.Sina آنلاین نیست.
    Mr.Sina
    مدير بازنشسته
    2,338نوشته4,315مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    شماره عضویت
    51
    پسندیده است
    4,143 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    4327
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط ali.sh نمایش پست ها
    این کد رو گذاشتم ولی وقتی روی موس میره روی عکس
    عکس ها فقط کمی به سمت چپ میرن همین!
    من میخوام مثل سایتم بشه که بهتون نمونه دادم
    ممنون میشم مشابه اون کد رو بدید
    یا اگه میخواید من اون کد رو بدم بهتون شما کاری کنید که برای ویبولتین هم قابل استفاده بشه
    گفتم که دوست عزیز این فقط یک هاور ساده هست برای اینکه عوض کنید کد را جایگزین کنید ، برای جایگزین کردن کد خودتون را با جایی که رنگ قرمز داره عوض کنید :

    کد:
    .content img:hover { margin-right:13px; }

    کاربر زیر پست Mr.Sina را پسندیده است:


    دستم بوی گل می داد، مرا به جرم چیدن گل محکوم کردند اما هیچ کس فکر نکرد شاید من شاخه گلی کاشته باشم. " چه گوارا "

  8. #7
    Ali.shafaey آنلاین نیست.
    Ali.shafaey
    کاربر برتر فصل
    مدير ارشد
    6,425نوشته8,292مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1571
    پسندیده است
    4,628 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    8298
    مسئول 7 ستاره
    king-design.ir
    این کدهارو گذاشت بینشون ولی جالب نشد
    شما اگه کدی بدی که درحالت طبیعی دور تصاویر کادر بندی باشه و وقتی موس میره روشون کمی مات بشن و یکم بزرگ بشن واقعا ممنون میشم

    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

  9. #8
    BaNo_O آنلاین نیست.
    BaNo_O
    کاربر اخراجي
    138نوشته69مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    شماره عضویت
    3178
    پسندیده است
    35 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    79
    www.ironiforum.ir
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Sina نمایش پست ها
    درود

    عکس هایی که دقیقا کجای سایت می زارید ؟ داخل پست ؟

    چون باید برای اینکار هاور بدید و کد هر جا با هم فرق دارد .
    مثلا خوب میخوام به این شکلک بشه عکسا کادر بندی و همشون به یه سایز که وقتی روشون کلیک میکنی بزرگ میشن

    http://www.ironiforum.ir/thread155.html


    ولی الان عکسا اینطوری ان

    http://www.ironiforum.ir/thread452.html

    هم بزرگن هم به هم میچسبن هعی مجبورم جداشون کنم

  10. #9
    hamnasl آنلاین نیست.
    hamnasl
    کاربر سايت
    55نوشته8مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    شماره عضویت
    3131
    پسندیده است
    68 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    18
    www.forum.hamnasl.org/forum.php
    درود این کد هم من در ویبولتین سی اس اس جایگزین کردم یه هاله میندازه ودایره میشه عکس وموس بره روش کامل میشه عکس برا این کار ازپنل مدیریت جستجوی قالبها سرچ کنید vbulletin.css بعد کدای ویبولتین سی اس اس روباکدای این تکست که دادم جایگزین کنید
    نمونه سایت خودم
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

    2 نفر از اعضا پست hamnasl را پسندیده اند


    ویرایش توسط hamnasl : 10-22-2013 در ساعت 11:57 AM

  11. #10
    Hose!N آنلاین نیست.
    Hose!N
    کاربر اخراجي
    497نوشته2,246مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1515
    پسندیده است
    2,186 پست
    بلاگ
    2 پست
    میزان امتیاز
    2256
    wikivb.ir
    اینو به جای کد اقا سینا بزارید

    کد:
    .content img:hover
    -moz-transform: skew(-5deg, 5deg);
    -webkit-transform: skew(-5deg, 5deg);
    -o-transform: s(-5deg, 5deg);
    -ms-transform: skew(-5deg, 5deg);
    transform: skew(-5deg, 5deg);
    
    
    
    
    
    
        -moz-box-shadow: 1px -1px 13px #088cff;
        -webkit-box-shadow: 1px -1px 13px #088cff;
        box-shadow: 1px -1px 13px #088cff;
    
    
    
    
    }

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی