/ نحوه ی استفاده از جاوا اسکریپت در html  ؟؟؟
ساندویچ پانل
طراحی و راه اندازی وبسایت و انجمن توسط ویکی وی بی ویکی وی بی در قبال معاملات صورت گرفته با هر یک از اعضا و سفارشات طراحی خارج از این اطلاعیه هیچگونه مسئولیتی نمی پذیرد
طراحی سایت وندا هاست
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: نحوه ی استفاده از جاوا اسکریپت در html ؟؟؟

  1. #1
    sAyEh آنلاین نیست.
    sAyEh
    کاربر سايت
    5نوشته0مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    شماره عضویت
    10836
    پسندیده است
    4 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    10
    No Set

    نحوه ی استفاده از جاوا اسکریپت در html ؟؟؟

    سلام

    هرچی جاوا اسکریپت مینویسم عمل نمیکنه میخوام ببینم مشکل از کجاس
    در یک فایل بیرونی مینویسم نحوه ی فراخوانی ش هم ب کد html به این صورت مینویسم

    <script type="text/javascript" src="name file biruni "></script>

    ولی خب عمل نمیکنه
    عایا مث jquery ک قبلش باید jquery.min.js رو فراخوانی میکردیم اینم بدین صورت هس !؟ اگه بله ! در جاوا اسکریپت باید چی فراخوانی بشهـ !؟؟

  2. نوين وردپرس تبلیغات شما

  3. #2
    Farshad Ghanbari آنلاین نیست.
    Farshad Ghanbari
    مدير بازنشسته
    3,560نوشته8,087مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    شماره عضویت
    219
    پسندیده است
    7,092 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    8094
    مسئول 2 ستاره
    www.farshadghanbari.ir
    فایل جی کوئری رو فراخوانی کنید.
    کدهای اسکریپت رو بین تگ های <script> </script> قرار بدید نتیجه رو اعلام کنید. درست نوشتن دستورات هم مهم هستن.

    2 نفر از اعضا پست Farshad Ghanbari را پسندیده اند



  4. #3
    sAyEh آنلاین نیست.
    sAyEh
    کاربر سايت
    5نوشته0مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    شماره عضویت
    10836
    پسندیده است
    4 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    10
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط WPStyle نمایش پست ها
    فایل جی کوئری رو فراخوانی کنید.
    کدهای اسکریپت رو بین تگ های <script> </script> قرار بدید نتیجه رو اعلام کنید. درست نوشتن دستورات هم مهم هستن.
    کد ها ایناس : Off-canvas Multi-level Push Menu with CSS Transitions V0.9
    الان تست کردم رو کروم و اپرا کار میکنه ولی توو موزیلا و اینترنت اکسپلورر نع !
    کد ها رم چک میکنم درسته , یعنی برا این مرور گر ها هم transition و transform نوشته شده ولی نمیدونم چرا عمل نمیکنه خود ص سایت Off-canvas Multi-level Push Menu with CSS Transitions V0.9 رو وقتی با این 2 مرورگر لود میکنم کد ها در سایت عمل میکنه ولی وقتی توو دریم ویور میریزم و Pereview میزنم توو این 2 مرورگر عمل نمیکنه حالت PUSH منو !
    چرا !؟؟
    ویرایش توسط sAyEh : 02-12-2016 در ساعت 03:14 PM

  5. #4
    Ali.shafaey آنلاین نیست.
    Ali.shafaey
    مدير ارشد
    6,447نوشته8,337مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    شماره عضویت
    1571
    پسندیده است
    4,638 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    8343
    مسئول 7 ستاره
    king-design.ir
    شما کد هارو داحل قالب وارد کنید ببینید نتیجش چی میشه یعنی داخل بادی بزارید به همون صورتی که فرشاد خان عرض کردند

    2 نفر از اعضا پست Ali.shafaey را پسندیده اند


    King-Design.iR♛
    Design Web And Graphic

    Portable
    Clients

    ticket


  6. #5
    sAyEh آنلاین نیست.
    sAyEh
    کاربر سايت
    5نوشته0مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    شماره عضویت
    10836
    پسندیده است
    4 پست
    بلاگ
    پست
    میزان امتیاز
    10
    No Set
    نقل قول نوشته اصلی توسط Tired Tiger نمایش پست ها
    شما کد هارو داحل قالب وارد کنید ببینید نتیجش چی میشه یعنی داخل بادی بزارید به همون صورتی که فرشاد خان عرض کردند
    امتحان کردم نمیدونم چرا عمل نمیکنه رو کروم و اپرا عمل میکنه ولی بقیه نع

    کد های فراخوانی
    jquery
    رو بین تگ head بعد فراخوانی css قرار دادم ( <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.12.0.min.js"></script> )
    کد های جاوا اسکریپ رو هم در body نوشتم بین 2 تگ
    <script> </script>

    ولی خب عمل نمیکنه مشکل از کجاس !؟

  7. #6
    WikiVB آنلاین نیست.
    WikiVB
    مديريت کل انجمن
    5,846نوشته26,645مورد پسند

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    شماره عضویت
    1
    پسندیده است
    8,021 پست
    بلاگ
    0 پست
    میزان امتیاز
    26522
    wikivb.ir
    لطفا کلِ چیزی که نوشتید رو زیپ کنید قرار بدید بررسی کنیم طبعا وقتی دموی آنلاین با مرورگر ها مشکل نداشته باشه یکجای کار شما مشکل داره دوستِ من

    3 نفر از اعضا پست WikiVB را پسندیده اند


    مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. چه جوری فایل پیوست رو بردارم؟؟؟!!!
    توسط iraniha در انجمن رسیدگی به مشکلات انجمن شما ( پرسش و پاسخ )
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 06-28-2014, 11:53 PM
  2. مشکل در بهم ریختن نوشته ها!!!!!؟؟؟
    توسط ARTAN در انجمن رسیدگی به مشکلات انجمن شما ( پرسش و پاسخ )
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 09-16-2013, 11:50 AM
  3. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 07-17-2013, 01:41 AM
  4. چرا این کاربرم شماره (ای دی) نداره؟؟ members/-.html - خط تیره داره چرا؟؟؟
    توسط iran-box در انجمن رسیدگی به مشکلات انجمن شما ( پرسش و پاسخ )
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 07-11-2013, 04:53 PM
  5. نت افزار یا پارس وی پی اس؟؟؟
    توسط gemlove در انجمن رسیدگی به مشکلات انجمن شما ( پرسش و پاسخ )
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 05-05-2013, 01:15 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات شما تبلیغات شما
خرید بک لینک
مرجع تخصصی و رایگان ویبولتین در ایران | ویکی وی بی